Whey protein önerisi

Bodye başlayalı 3 ay oldu ve whey protein almak istiyorum günde en fazla 2servis kullanıcam uygun bir beslenme programıyla . Ne tür markalar önerirsiniz 3 aylık birine ayrıca almanyadan getirticem akrabayla daha iyi protein tozları alabilirim , 2200 kg günde 2 en fazla 3 servis kullanan birine ne kadar gider , iyi forumlar

2300gram büyük kutu,bir ölçek kaç gram geliyor bilmiyorum ama ortalama 50-60 servis çıkar gnde 2 ölçekten 25-30gün eder.
En çok servis sanırım optimum wheylerde var; aromasına göre 71-77 servis olabilir 5lbs kutular ama weider premium öneririm, türkiye fiyatı yurtdışı fiyatının 2 katı olmasaydı herkes bunu kullanırdı eminim.

Bu weider hardcore den bahsediyorsunuz heralde. Su ana kadar aklimin ucundan gecmiyordu ama oteki ay onu alip bi kullanacam.

Benim bahsettiğim premium whey,genel olarak keşke bütçe daha fazla olsa yada weider ürünleri yurtdışı fiyatları gibi olsada kullansak rahat rahat :)

weider premium whey 2.3 kg
Servis başına 30 gr dersek günde 3 servis 90 gr eder.
Bu halde yaklaşık 25 gün gider.

Yalnız günde 3 porsiyon neden alıyorsun yoksa yemek yerine mi kullanacaksın.

Benim bahsettiğim premium whey,genel olarak keşke bütçe daha fazla olsa yada weider ürünleri yurtdışı fiyatları gibi olsada kullansak rahat rahat :)

Ben de fiyatlara baktim simdi. 500 gr weider premium 37 lv, ben 908 gram lik on ye 55 lv oduyorum. Su elimdeki bitsin de weider i bi deneyeyim. Aklima iyice soktunuz. :)

weider premium whey 2.3 kg
Servis başına 30 gr dersek günde 3 servis 90 gr eder.
Bu halde yaklaşık 25 gün gider.

Yalnız günde 3 porsiyon neden alıyorsun yoksa yemek yerine mi kullanacaksın.

günde 2 porsiyon alıcam kardeşimde body yapıyor bazı ağır antrenmanlardan sonra 1 porsiyonda ona gidicek yoksa günde 2 porsiyon alıcam , almanyada kuzenim var ben ona markayı söylicem o parasını vericek bana kargoyla yollucak , o yüzden kaliteli birşeyler istiyorum

Günde en fazla 2 ölçek kullanıcam demiş 3 nerden çıktı?

Bodye başlayalı 3 ay oldu ve whey protein almak istiyorum günde en fazla 2servis kullanıcam uygun bir beslenme programıyla . Ne tür markalar önerirsiniz 3 aylık birine ayrıca almanyadan getirticem akrabayla daha iyi protein tozları alabilirim , 2200 kg günde 2 en fazla 3 servis kullanan birine ne kadar gider , iyi forumlar

denmiş en başta dikkatli okumamışım pardon.

Son düzenleme:
Dymatize iso, ******iye Almanyqa fiyatlari karsilastirilip siparis edilebilir.

2 olcek gunde asmak icin 100 kilo uzeri vs olmak lazim yoksa beslenme gercekten cok sikintili olmali.

Back
Yukarı