Whey Ne Zaman Kullanılmalı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan batgun
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

batgun

Üye
Arkadaşlar lütfen bu konu daha önce açıldı konuşuldu vs demeyin konulara baktım ve genelde sonuçlanmayan başlıklar olmuş..

Soru açık whey proteini ne zaman almalıyız?

Ben antramandan 1 saat önce ve antremandan hemen sonra alıyorum.

Boş günlerdede yatmadan önce alıyorum..

Fakat ON Wheyin üstünde antremandan önce alınmalı vs yazmıyor sadece sonrasında alınması yazıyor..

En çok yararı nasıl görebiliriz...?

Başka bir başlıkta bir arkadaşın dediği gibi antremandan önce alınan whey israfmı..

antremandan önce 1 sonra 1 alcağıma direk antremandan sonra 2 ölçek alsam daha mı iyi..

Teşekkürler

Benim bu zamana kadar okudugum tüm mesajlar ya da yazılardan şöyle bir sonuç çıkıyor:

Şayet alman gereken protein miktarını doğal yollardan karşılayabiliryorsan Whey'e bile gerek yok, şayet eksik kalıyorsa bu durumda tüketilmeli.
Örneğin, antremandan 2 saat önce gerekli proteini alacak kadar güzel bir öğün geçirdiysen whey almaya gerek yoktur, yine aynı şekilde akşam öğününde de benzer şekilde beslenme olduyda whey'e gerek yoktur..
Fakat okuduklarımdan çıkardığım kadarıyla, antremandan hemen sonra mutlaka alınmalıdır ve antremanı takip eden saatler içinde proteini yüksek bir öğün geçirilmelidir.

Bu çıkarımlar ne kadar doğru bilmiyorum, deneyimli arkadaşlar yardımcı olurlar..

Fakat ben whey'i her antremandan sonra ve sadece eksik kalan öğünlerimi desteklemek için kullanmayı düşünüyorum.

Gece yatmadan alıcagın whey protein i tam olarak degerlendiremez vücdun gece metabolizmanın en agır oldugu dönemlerdir. Eger Casein proteinin varsa gece yatmadan önce onu içebilirsin en az 6 saatte emilimini tamamlanıyor ve bu sayede tam emilim sağlıyor. Yatmadan önce alıcagın servisi gün içinde tüket derim

Gece yatmadan alıcagın whey protein i tam olarak degerlendiremez vücdun gece metabolizmanın en agır oldugu dönemlerdir. Eger Casein proteinin varsa gece yatmadan önce onu içebilirsin en az 6 saatte emilimini tamamlanıyor ve bu sayede tam emilim sağlıyor. Yatmadan önce alıcagın servisi gün içinde tüket derim

evet yatmadan önceki proteini mümkünse casein olarak seçmeniz gerekmektedir

arama yapın..cevap yoksa ilgili başlıkta sorun..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı