whey mi? yumurta süt bal muz mu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaşlar hem maddi zorluklar hem de doğal beslenme amaçlı whey protein kullanmayı bırakp yumurta olayına gireyim dedim..kahlvatıdan sonra 2 yumurta (çiğ) sarısıyla beraber,süt muz bal karışımını blender dan geçirip içiyorum..2 aydır yapıyorum bu sporu..2 yumurta yeterlimi..spordan sonra tekrar içmeme gerek varmı..çiğ halde içmem zararlımı..lütfen yardım?

şöyle bir şey varki yumurta,süt vs. yerken yağda alıyorsun. Ve malesef bunlardaki protein oranı çok düşük. 1 adet yumurtada 4 gram protein,1 bardak sütte 6gr protein var. 60 kilo olduğunu varsayarsam 60X1,5=90... günde yaklaşık 90 gram protein alman gerekirki bu dediklerinle alman oldukça zor olur,ihtiyacın olanı alsan bile bir o kadarda yağ alırsın.
zaten whey proteinlerin mantığı yüksek protein,düşük yağdır.

çiğ yumurtanın bir zararını göremedim ben.Antreman sonraları 2 bardak sütü bir kavanoza boşaltıp,içine 2 adet yumurtanın beyazı ve 1 tatlı kaşığı nesquick karıştırıp içiyorum.Bana zararı olmadı

zararı var salmonella denilen bakteri bagısıklık sistemini zayıflatır . ama yumurtada almalısın 1 yumurtada 60 g ete den protein kalitesi var

mesela zor antreman günlenin olacagı gün tavuk yumurta süt gibi dogal proteinleri daha cok yiyebilirsin. wheyle tek farkı whey kana daha çabuk karısır

hacim yapmak dostum..boy 175 kilo 60 dan 71 e çıkardım 2.5 ayda..hedef 75 civarı..whey kullanmayı bıkratım onun yerine 2 tane bıldırcın yumurtası ceviz fındık bal muz pekmez süt blenderda karıştırıyorm günde 2 kere yerini tutarmı bilmem ama en azından herşey doğal ve wheye para dayanmıyor

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır

Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link :https://www.bodyforumtr.com/vbforum/beslenme-f24.html

Arama Kelimeleri : beslenme

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı