weider pure creatine ve optimum whey yanına?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kivrak
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kivrak

Üye
antrenman öncesi ve sonrası birer ölçek optimum whey ve hergün 5 gr weider pure creatine in yanına ne kombine edebilirim ? amino 3001 önerisi çok aldım ve glutamine ..fakat 1,5 2 ay daha hacimlenmeye gidicem ve glutamine i cut döneminde düşünyorum sizce ne yapmalıyım ? çok iyi giriyorum şu sıralar ve şu gücümün boşa gitmemesini istiyorum 1,5 2 ayda kazanabileceğim kadar çok kas kütlesi kazanmak istiyrm ?

glutamin ve bcaayı beraber alacak imkanın varsa 2 sini beraer al creatinle yoksa önceliğin glutamin olsun. kas hücrelerinin metabolizmasında %45 civarı glutamin bulunuyor. glutamin fizyolojisi önemli tüm vucut için ben oncelik olarak glutamin oneririm. bcaa yı protein tozundan alıyorsundur zaten. ama protein tozlarında glutamin bulunmuyor genelde. glutamic acid ile karıştırmayın bide glutamini.

optimum whey in bir ölçeğinde yaklaşık 4000 mg glutamine olduğu yazıyor. e ben zaten günde 2 ölçek whey alıyorum bundan ziyade artı olarak glutamine e gerek varmı ? bu yüzden daha kompleks bir ürün olan 3001 e yöneldim bu arada aldığım ürünü cut döneminde de kullanmak istiyorum iyice kafam karıştı siz ne düşünüyorsunuz?

Back
Yukarı