weider premium whey + weider liquid mega forte

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bca
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bca

Üye
İyi aksamlar,

Yaklasik 5 aydir duzenli olarak spor yapmaya basladim..Bu sure zarfinda elimden geldigince uydugum bir yemek programina sahibim. Merak ettigim konu baslikta belirttigim uzere protein + amino asit kombinasyonu yapmak istiyorum..Kombinasyona eklemem gereken baska bir supplement var mi ? Konu hakkinda yorum yapar ve bildiklerinizi paylasirsaniz sevinirim.

Kilo:77
Boy:183

Son düzenleme:
Oncelikle Protein Tozuda Amino Asitte Acayip Iyi Markanin Iyi Urunleri Fakat Protein Tozu + Creatin + L-Glutamin Kullanmak Daha Hesapli Ve Daha Yararli Olucaktir Kendi Fikrimce Mega Forte Pahali Ve Hemen Bitiyor Dersen Param Var Sikinti Etmem Diye Onerdigim Kombineye Mega Forte De Ekleyebilirsin :) Iyi Sporlar

Oncelikle Protein Tozuda Amino Asitte Acayip Iyi Markanin Iyi Urunleri Fakat Protein Tozu + Creatin + L-Glutamin Kullanmak Daha Hesapli Ve Daha Yararli Olucaktir Kendi Fikrimce Mega Forte Pahali Ve Hemen Bitiyor Dersen Param Var Sikinti Etmem Diye Onerdigim Kombineye Mega Forte De Ekleyebilirsin :) Iyi Sporlar

Oncelikle bana zaman ayirip cevap yazdigin icin tesekkur ederim.

Arastirdigimda;
weider premium whey proteinin icerisinde %25 oranında BCAA ve servis basina 2gram Glutamin icerdigi yaziyordu.
Bu yuzden + supplement olarak Creatini dusunuyordum.

Simdi son olarak sana sorum su; servis basina 2gram Glutamin yeterli mi ? Yoksa kombinasyonuma + Glutamin eklemelimiyim ?

Simdiden tesekkur ederim.[DOUBLEPOST=1384159339][/DOUBLEPOST]Sorumun cevabini buldum

Bu linkten;
Protein Tozları ve Glutamine Oyunu | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

Simdi tekrar sormak isterim +Glutamin ve +Creatin icin hangi markalari onerirsiniz ?

Tesekkur ederim.

Son düzenleme:
Glutamin İçin Marka Pek Önemli Değil Uygun Fiyatlı Olanı Tercih Ederim Ben Saf Olmasına Dikkat Et Cretininde Çeşitleri Var Monohidrat Kullancaksan Optimumu Öneririm Eyer Yeni Nesil Cee Adındakileri Kullancaksan Cell-mass[DOUBLEPOST=1384224554][/DOUBLEPOST]Birde Glutamini Ayrı Önermemim Nedenini Okumuşsun Günde 10 Gram Glutamin İyidir Akşam Yatmadan Ve İdman Sonrası 5G Al İyi Sporlar

Glutamin İçin Marka Pek Önemli Değil Uygun Fiyatlı Olanı Tercih Ederim Ben Saf Olmasına Dikkat Et Cretininde Çeşitleri Var Monohidrat Kullancaksan Optimumu Öneririm Eyer Yeni Nesil Cee Adındakileri Kullancaksan Cell-mass[DOUBLEPOST=1384224554][/DOUBLEPOST]Birde Glutamini Ayrı Önermemim Nedenini Okumuşsun Günde 10 Gram Glutamin İyidir Akşam Yatmadan Ve İdman Sonrası 5G Al İyi Sporlar

Arastirmalarim uzerine su sekilde bir tablo cikti.( Protein+Creatin+Amino Asit) bu 3 supplement uzerine bir kombinasyon yapmaya karar verdim..Glutamin icin ise Creatin'e ara verdigim donemlerde kullanmayi uygun gordum.

CREATİNE weider pure creatine 600g

İlk hafta 1 porsiyon(1 dolu cay kasigi) sonraki 5 hafta yarim porsiyon.

PROTEİN weider premium whey protein 2300 gr

30gr: 2 dolu yemek kasigi 300 ml su ya da az yagli süt
-Sabah kalktiktan hemen sonra
-Antremandan hemen sonra
-Yatmadan once

AMİNOASİT weider liquid mega forte 20 ampullen

-Antremandan 15 dk once 1/3
-Antremandan hemen sonra 1/3
-Yatmadan once 1/3

ve son olarak sorularim sunlar;
1) Siralamam Nasil Olmalidir ?
2) Supplementler Arasi Zaman Araliklari Nasil Olmalıdır ?

Tesekkur ederim.

Muhteşem ürünler !
Mega forteyi 1/3 tüp olarak antrenmandan önce sonra ve yatmadan kullanın . Whey tek porsiyonsa antrenmandan sonraki 30-60dk içinde alın 1 porsiyon daha alınıcaksa sabah kalkar kalkmaZ olsun creatini de yarım saat önce ( idmandan ) almak isabetli olucaktır .

Muhteşem ürünler !
Mega forteyi 1/3 tüp olarak antrenmandan önce sonra ve yatmadan kullanın . Whey tek porsiyonsa antrenmandan sonraki 30-60dk içinde alın 1 porsiyon daha alınıcaksa sabah kalkar kalkmaZ olsun creatini de yarım saat önce ( idmandan ) almak isabetli olucaktır .

Dusuncem su sekilde;

Sabah
1 porsiyon protein

Spordan Once (18:30)
17:30 da creatin
18:15 de amino asit

Spor Sonrasi
15 dk sonra amino asit
30 dk sonra protein

Yatmadan Once
Protein
Amino Asit

Antremandan hemen sonra once protein mi almaliyim yoksa amino asit mi ?
eklemek istediginiz ya da degistirmek istediginiz bir kisim var mi ?
Ve,
Spordan sonra yatmadan once protein amino asit alimlari arasinda ne kadar sure farki olmalidir ?

Tessekkur ederim.

Yatmadan önce olan proteini çıkarın bence amino yeterli gh'yi iyi etkilemez . Kreatinide yarım saat önceye çekin tamamdır . Geri kalan düZen ideal zaten

Back
Yukarı