Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
130 kilodan 93 e kadar düştüm. ardından yaz tatili ve diyet + sporu bıraktıgım için hazirandan bu zamana kadar 100 kiloya tekrar ulaştım ve 100 kiloyum.
Kısacası akıllandım ve bu yazda diyet + spora devam edicem. Hedefim 85 kilo
2 haftadır spor yapıyorum sık şekilde ancak hiçbir kilo kaybı malesefki yaşamadım.
Evet beraber kullanırsak ne gibi sonuçlar doğruru. Herhangi bir sakıncası olurmu ?
Değerli görüşlerinize ihtiyacim var
ve en önemlisi "Ürünler hakkındaki görüşlerinizi merak ediyorum."
weidier iyi bir marka
l-carnetine i idman öncesi 30 dakka önce
cla yı hergün 3 ana öğünden 30 dakka önce al
daha bunları kullanmada sakınca olurmu diye sorduğuna göre termo ekle diyemem bu sete
kolay gelsin
weidier iyi bir marka
daha bunları kullanmada sakınca olurmu diye sorduğuna göre termo ekle diyemem bu sete
kolay gelsin
Teşekkürederim önce cevabınız için. termo düşündüm hatta kafamda o vardı. Ancak insan sağlıgını düşünüyor. muscletech hydroxycut hardcore x i araştırdım 1 hafta . Sonuçlarının mükemmel oldugunu biliyorum ancak sıkıntı cekenlerde var bu üründen yana mide bulantısı sivilce hızlı kalp atşı sebebiyle hastaneye yatanlar dahi olmuş. he bu 100kişide 3-4 kişide olmuş bilemedim inanınki.
daha 2 haftadır spor yapıyormussun 1 ayı geçmeden baslama , bünyen spor'a tam anlamıyla alıssın sonra baslarsın .
Weider çok üst düzey kalır marka olarak.Daha uygun fiyat'a aynı etkide cla ve carnitin mevcut . Ancak sen bilirsın.
ben şahsen l carnitin ve clanın çokta etkili olduğunu düşünmüyorum yani ben kendi kullandığım dönemde her ikisindende verim alamadım günde 2 gr ester c vitamini çok daha etkili oldu bende
güzel kilo vermişsin vermeye devam ama yağ yakıcıyı l-carnitine ve cla olarak alıcaksan weider alma derim cünkü diğer yağ yakıcılardan biraz daha pahalı bence gerek yok sonuç olarak l carnitine marka olarak ne olursa olsun etkisi aynı olur sonuçta madde aynı madde fark etse etse emiliş süreci kısa yada uzun olan vardır oda 15 dk yada max 30 40 dk ve yine o da hap kapsül liquit olarak değişit...
power system ve ya multipower l carnitine kullan weider yerine ama bulabilirsen power system cok daha hesaplı hem o da liquit forte hemde her ampülünde 2700 mg l carnitine var..
cla kullandım ama pek bir etkisini görmedim kullanılması en gereksiz supplement olarakda nitelendirenler var..
2 sini 1 arada kullanıncada sonuçları mükemmel.. salonda antremanlardan önce 1500 mg liquit şeklinde alıp 1 saat cardio yapanlar ayda 5 6 kilo veriyo ayda 8 kilo verenede rastladım ama supplement kullanıyorum diye diyet i ihmal etmeyin iş ne olursa olsun diyet de bitiyor..
karbonhidrat ı cok az yap şeker tuz u olmayan bir diyet ile bu ürünleri kullanarak yapacağınız 1 er saatlık cardio ile ayda 5 6 kilo en az verebileceğinizi düşünüyorum tabi metabolizma farkı vardır ama ortalama olarak 5 6 kilo verirsiniz bence
Öncelikle teşekkür ederim. Evet kolay olmadı ama keyifliydi .
araştırdım biraz bilenlere danıştım.
Anladığım kadarıyla CLA yağ hücrelerini yakılablir duruma gelmesini parçalanmasını saglıyormuş Tabi yakmakta bize kalıyor . Zaten ben spor diyet yapılmadan zayıflamanın cok saglıksız oldugunu ve zayıflansada olucsucak vucud ilede pekte hoş görüntü olmıcagını düşünüyorum.
zaten en büyük avantajımın eskiden günde 2.5 litre kola vb asitli icicek içen biri olarak 14 aydır agzıma bunları sokmamam ve bu süredede kolanın zararını anlamıs olmam igrenmeme yettide arttı dahada içmem zaten
Diyet programım protein agırlıklı tabi fazla kacırmadan, diyet süresince kastan kaybetmeye degil yağdan kaybetmeye yönelikti. Onu uygulamaya devam ediyorum.
weidier iyi bir marka
kolay gelsin
arkadaşlar tekrar merhaba. gerçekten olumlu verim almaya başladım.L-Carnitine likit'in etkisi belli olmaya başladı. Eskiden fitnessız 45 dk Eliptical bisiklette seviyeli( 2dk düşük-2dk orta-2dk en yüksek sonra tekrar 2dk düşük-2dk orta-2dk en yüksek şeklinde devam ediyor.) yaptıgımda sonunda gerçekten halsiz cok yorgun kalırdım.
Bugün elipticale cıkmadan önce gerçekten yorucu bir idman gerçekleştirdim. fitness setleri + 15dk Kürek çekme + başta 15 dk yüksek tempolu koşu (ısınma amaçlı) ve bunlara sonunda 45 Dk ayni programda eliptical bisikletide yaptım ve eskiye oranla gayet dinç durumda indim makinadan.
İşallah böyle devam eder ve olumlu sonuçla istedigime ulaşırım. CLA için birşey söyleyemiyorum henüz. Ama elbette yararı dokunuyordur yağ yakmada. Gene bilgilendiricem sizleri
8 Nisanda kullanmaya başlamıştım ve bu aranın ardından tekrar hepinize merhabalar arkadaşlar.
şu anda 94 kiloya düştüm. L carnitine i antremandan 15dk önce içtim. CLA'yı günde 2 ana ögünde aldım. Arasıra kaçamaklarım oldu. Gayette keyifliydiler
Etkilerine gelince güzel bir diyet uyguladım. dediğim gibi arasıra kaçamaklarda oldu. Ama bunun dışında diyetimi gayet dikkatli uyguladım. Etkisi olmuştur. ilk 2 hafta hiç kilo veremedim sonra vermeye başladım.
hedefim 85 kilo kaldı 9 kilo devam arkadaşlar çalışmaya.
Sorularınız varsa cevaplayabilirim.