duckseason
Üye
merhaba arkadaşlar uzun süredir forumu takip ediyorum hatta ne öğrendiysem sayenizde öğrendim diyebilirim forumdaki konular konuşulanlar vs. bugüne kadar her aradığımı buldum sayenizde.
yaklaşık 2 yıldır vg yapıyorum. ilk zamanlar kilo verme, fitleşme amacıyla yapıyordum ancak son bir yıldır iyiden iyiye kas kütlesi kazanmaya başladım. supplement kullanmadım. şimdi almanyadan gelen bir arkadaşım sayesinde elime weider ürünleri geçti. boyum 1.80 kilom 77. yaş 24 kol:37 göğüs:109 bel:82 kullanım şeklimi ben şu şekilde belirledim.
1- Weider pure creatin (antremandan 30 dakika önce bir çay kaşığı)
2- Weider Amino liquid MgaForte (antremana başlarken yarım tüp)
3- Weider Premium BCAA Powder (antremandan hemen sonra 10gr kadar)(off günlerde de öğle yemeğinden sonra)
4- Weider Premium Whey (bcaa dana 15 dakka sonra)
acaba uygunmu farklı kullanım önerileriniz varmı?
birde ben megaforte den pump etkisi pek alamadım. bu yüzden bu kombinasyona NOX eklemek istiyorum onu hangi araya sıkıştırmalıyım gerek var mı? onla birlikte nasıl düzenlenmeli tekrardan? şimdiden teşekkürler.
yaklaşık 2 yıldır vg yapıyorum. ilk zamanlar kilo verme, fitleşme amacıyla yapıyordum ancak son bir yıldır iyiden iyiye kas kütlesi kazanmaya başladım. supplement kullanmadım. şimdi almanyadan gelen bir arkadaşım sayesinde elime weider ürünleri geçti. boyum 1.80 kilom 77. yaş 24 kol:37 göğüs:109 bel:82 kullanım şeklimi ben şu şekilde belirledim.
1- Weider pure creatin (antremandan 30 dakika önce bir çay kaşığı)
2- Weider Amino liquid MgaForte (antremana başlarken yarım tüp)
3- Weider Premium BCAA Powder (antremandan hemen sonra 10gr kadar)(off günlerde de öğle yemeğinden sonra)
4- Weider Premium Whey (bcaa dana 15 dakka sonra)
acaba uygunmu farklı kullanım önerileriniz varmı?
birde ben megaforte den pump etkisi pek alamadım. bu yüzden bu kombinasyona NOX eklemek istiyorum onu hangi araya sıkıştırmalıyım gerek var mı? onla birlikte nasıl düzenlenmeli tekrardan? şimdiden teşekkürler.