VUCUTCU OLMAK

sokakta , kapkaççının avını belirleme aşamasında sizi transit geçmesi :)

farklılık (şimdilik böyle)
güven (özgüven değil)
ve tabiki dış görünüş

Ondan önceki hayatını hiç yaşanmamış saymaktır.

Ondan önceki hayatını hiç yaşanmamış saymaktır.

Salondan çıkıp topluca bir et lokantasına gidildiğinde, şu cümleyi kurmaya imkan vermesidir:

*garson çağırılır*
Garson: Ne arzu ederdiniz?

- Büyükbaş ne var?

veyron'a aynen katılıyorum..
sozluk yazarlığını konuşturmuşsun yine ;)

Bakın herseyın otesinde Vucutcu olmak aslında

1- Disiplinli olmak
2- Plana baglı kalmak
3- İş bilinci geliştirmek
4- Sorumluluk sahibi olmak
5- Saglıklı olmak
6- Planlı yasamak
7- İstedikleri için fedakarlıklık yapabilmek, istekleri için bazı lükslerden vazgeçebilmek demektir
8- Farklı olmak demektir

Bunlar ilk kalemde aklıma gelenler işini layıkı ile yapan VG ciler bu listedeki gibi insnalar benim gozumde

Yani bugun kimler haftada 7-10 saatini salonda geçirmeye ayrırıyor duşu hazırlanması ile haftada 20 saatimizi yanında alışverisi forumlara bakması supplement araştırması ile buyuk vaktimizi alıyor birde normalde 6 saat uyuyan ben artık 8 saat uyuyor benim için VG ayda nerdeyse 120 saatimi hatta daha fazlasını alıyor

Bu kadar süre içinde sezon sezon dizi izlerim film izlerim gezer tozarım ama istediğimi belirledim amacımı belirledim onun için çalışıyorum

Bir gün İK[İnsan kaynaklarında] da çalışırsam işe başvurmuş işini hakkı ile yapmış VG ci bu işin ne kadar zor oldugunu özveri istediğini bildiğim içim gözümde bir adım önce olucaktır diğer adaylardan

Salonumdaki yada bu forumdaki herkezi kendileri için düzenli olarak çalıştıkları için tebrik ediyorum

Ne yazdım be :D

açık büfe cilerin senden nefret ettiğini hissettirmesidir.

Son düzenleme:
olum murat hayvan gibi olmuşunn..... işte bu cümleyi duymak ;))))
bide hırs yapmak..............

ne yapcaan onca kası,
hiç sevmem kaslı erkekleri,

laflarını sürekli olarak duymak demek

Back
Yukarı