VUCUTCU OLMAK

Kendine olan güven duygusu..

diger sporlardaki başarıyı arttırması..
yoğun güç gerektiren işleri kolayca yapma...
saygı
özgüven
sağlıklı bir vücut
fiziksel olarak iyi gozukmek
garip garip insanların garip davranıslarına maruz kalmamak..

Bu başlıklar böyle giderse ben mod olmanın avantajları hakkında bir örnek vereceğim 8)

Sağlıklı beslenmek,vücudu form da ve güçte tutabilmek. En haz veren yanı ise egezersiz hareketlerini ve beslenme bilgisini iyi öreğenerek zamanla kazandığımız tecrübeleri ve bilgileri başkalarına aktarabilmek, onlarıda aydınlatabilmek...

sabır işidir bence vücutcu olmak=disiplin+zaman+beslenme+kusana kadar yemek+dinlenmek hepsi bi arada çok çok zor

kendini güçlü hisset.insanları ikili ilişkilerde etkilemek,saygı duyulmak.özgüvenimizin artması

ama vücütcununda vücüt terbiyesi olmalıdır

mesela biz silah işiyle ugrastıgımız için.adam silahını beline koyuyor.namlusunu gömleginin arasından cıkarıyor.o gözüktügü

zaman kendini bulutlarda sanıyor.sırf silahını göstermek için egiliyor.sekilden sekile giriyor

bence vucutcuda kaslarını göstermek için bu sekilde davranmak yerine,daha terbiyeli olmalı havalı olmamalıdır.yoksa tam

ters tepki yaratıyor

ama diger bi tezde.hava atmıycaksak.niye bu sekilde saydamın degimiyle.hayvan gibi calısıp,yiyip emek veriyoruz ki

böyle entresan birsey işte ;)

ayrıcalıklı olmak :)

hırs
kibir
aza kanaat etmeme
sabırsızlık
kıskançlık

güven
sertlik
güç
karizma
bilgi
temiz bir beyin
temiz bir vucut vs vs vs

biliyorum çizginin üstü için çok olumlu düşünmüyosunuz ama bence insan onları lehine çevirmeyi başarırsa çok büyük avantaj yakalar bu yuzden onlarda benim için avantaj.

saygılar

Back
Yukarı