Boy 178cm
Kilo 76-77kg
Kol 30cm
Omuz 109-110cm
Göğüs 95-96cm
Bel tam olarak nerden olculuyor bilmesem de gobek deligi çevresi 94
En ince yer 78cm
Kalca 105 cm
Sorunum alt gobek yan ve arka belde yağlanma
Kalca ve basen sikilastirmak
Acaba omuzlarım dar mi spora baslasam 125 130cm 'e cikar mi
Ve bana rehberlik edecek cevaplarınız cok degerli[DOUBLEPOST=1516889183][/DOUBLEPOST]Vucudum suan kum saati gibi yani ve ben alttaki genislikte incelme ve ust kisimda genisleme istiyorum
Daha rahat kiyafet alabilmek icin
Suan ki beden:
Pantolon bedeni 32 33
Ust beden M ve L arasi
Ama pantolonda hafif basen kalca cikintisi var yandan onlardan kurtulmak
Tisortte bel kismindaki genişlemeden kurtulmak ve ters ucgene yakin bir vucuda kavusmak istiyorum derslerim yogun ama hergun uygulayabileceğim ekipmansiz ( 2 eklemeli dumbell var sadece) egzersiz programı verebilir misiniz ve ne kadar protein almaliyim
3 yumurta proteini yeterli mi mesela ? Yoksa aksam yemeklerine protein eki yapilmali mi
Kilo 76-77kg
Kol 30cm
Omuz 109-110cm
Göğüs 95-96cm
Bel tam olarak nerden olculuyor bilmesem de gobek deligi çevresi 94
En ince yer 78cm
Kalca 105 cm
Sorunum alt gobek yan ve arka belde yağlanma
Kalca ve basen sikilastirmak
Acaba omuzlarım dar mi spora baslasam 125 130cm 'e cikar mi
Ve bana rehberlik edecek cevaplarınız cok degerli[DOUBLEPOST=1516889183][/DOUBLEPOST]Vucudum suan kum saati gibi yani ve ben alttaki genislikte incelme ve ust kisimda genisleme istiyorum
Daha rahat kiyafet alabilmek icin
Suan ki beden:
Pantolon bedeni 32 33
Ust beden M ve L arasi
Ama pantolonda hafif basen kalca cikintisi var yandan onlardan kurtulmak
Tisortte bel kismindaki genişlemeden kurtulmak ve ters ucgene yakin bir vucuda kavusmak istiyorum derslerim yogun ama hergun uygulayabileceğim ekipmansiz ( 2 eklemeli dumbell var sadece) egzersiz programı verebilir misiniz ve ne kadar protein almaliyim
3 yumurta proteini yeterli mi mesela ? Yoksa aksam yemeklerine protein eki yapilmali mi
Son düzenleme: