...vitamin... yardım lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
öncelikle herkese selamlar...
ben 4 buçuk 5 aydır bu sporu yapıyorum ve 2-3 aydırda supplement kullanıyorum (protein tozu amino creatin) bunların böbreklere ve karaciğere zararları olduğunu bildiğimden korkarak alıyorum:( bu korkuyu en aza indirgeyecek bir takviye olarak hangi vitaminleri kullanmalıyım böbrekleri ve karaciğeri besleyecek multivitamin olarak ne önerirsiniz hangi marka daha iyi bilmek isterim yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler....;):)

karaciğer koruyucuları piyasada mevcut.fiyatlarıda makul.kullanabilirsin.ayrıca bildiğim kadarı ile elma bu temzileme işinde oldukça etkili.

bu arada evde bi kaç tane multivitamin buldum spyradine(tam yazmadım)one day kullanacaktım ama tarihi geçmiş içinde her vitamin var...tavsiye edebileceğiniz marka varmı arkadaşlar...

b vitamini olarak ben apikobal kullanırım senelerdir.multivitamin olarak ise şu anda elimde centrum var.eğer fiyatı uygun multivitamin ararsan naturelwealth firmasına ait olan teavim-m var bazı yerlerde.120 tablet 12 ytl olması lazım.ben istanbul fatoş eczanesinden alıyorum.internet ile sipariş sonucu 2 günde elimde oluyor.

ayibogan kurallari oku,basligin ve icindeki mesajin kurallara uygun degil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı