big-dog dedi:
Blitz dedi:Ben Vin Diesel'i ve yaptığı işleri beğenerek izliyorum ancak özellikle bodye başladıktan sonra anladım ki kas namına pek de bir numara yokmuş bu adamda.
Özellikle de geçen gün The Pacifier ı izlediğimde farkettim ki gelişmiş 2-3 kas grubu (Trapez,Triceps ve belki göğüs) dışında pek de bir numarası yok.
Bu adamın yeni Arnold gibi lanse edilmesi de garip bence ayrıca çok fazla kür yaptığı söyleniyor ancak genetiği heralde çok yeterli değil ki yarışmacı kıvamına ulaşamamış. Yine de severek izliyorum kendisini ve şimdilik benim için de bir hedef noktayı temsil ediyor.
Blitz dedi:Adamın neredeyse 40 yaşında olduğunu hiç düşünmemiştim 40a hakikaten merdiven dayamış ya 67liymiş. Evvelki mesajında da yazmıştın ama 40ına merdiven dayamak deyince durumun ciddiyetini farkettim. Ayrıca 1.87 denilmiş IMDBde. Bir de dikkatimi çekti IMDBde millet forumlarda bu adam gay demiş. Çok garip geldi valla, o kadar aktörün arasından bu adama niye gay diyolar anlayamadım, umarım kaslar yüzünden demiyolardır![]()