Viepower,Nanobolix,Alc L-Carnitine

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan drakin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

drakin

Üye
merhaba arkadaşlar.benim çok merak ettiğim bir konu var.bu 3 markanın l-carnitine ürünleri çok uygun fiyatlı vede içeriğinde l-carnitine miktarıda yok sayılmıcak kadar yüksek miktarda.fakat bu ucuzluk ürünleri tehlikeli yapar mı.malum bu yağ yakıcılar kardiyo ile kullanılıyor vede herhangi kalp vs rahatsızlığı yaratırmı?

Markalar arasından sadece Nanobolix'i biliyorum. Ona da açıklık getireyim, benim bizzat araştırmalarım sonucu gördüm ki; Nanobolix Türkiye'de oturmuş ve kaliteli bir firma olmaya çalışıyor ve bu ürettikleri ürünlere de yansıyor. L-Karnitin ürününe baktım şimdi, içerdiği %72 L-Carnitine ile gayet sağlam bir ürün gibi duruyor.

Markalar arasından sadece Nanobolix'i biliyorum. Ona da açıklık getireyim, benim bizzat araştırmalarım sonucu gördüm ki; Nanobolix Türkiye'de oturmuş ve kaliteli bir firma olmaya çalışıyor ve bu ürettikleri ürünlere de yansıyor. L-Karnitin ürününe baktım şimdi, içerdiği %72 L-Carnitine ile gayet sağlam bir ürün gibi duruyor.
çok teşekkürler bilgi için.viepower hakkında bilgisi olan var mı ? internette hiç bir şekilde bilgi bulamıyorum firma hakkında.

Slm...nanobolix içerik ve üretim olarak gayet başarılı görünüyor,diğer yerli firmalar gibi değil.güvenle kullanılabilir.umarım kaliteyi bozmaz.

Back
Yukarı