Verseca Uğur Kocatürk Boy 185, Kilo 83, Yaş 27. (Soğuk Vücut)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bence kol ölçüsü sporla ilgili ama tam olarak deil 115 kilo civarı tanıdığım bir abi hiç spor yapmıyor ama 42-43 cm civarı kolu var sebebide yağlardan kol ölçüsüne çok takılmamamk lazım bence

Yok ilaç kullanmıyorum. Ama cok isterdim. Korku olmasa kullanırdım. Yani beni hasta edecek korkusu var. Omzum malesef boyuma göre dar yaşta biraz gecti genişlermi bilmem elimden geleni yapıyorum. göğüslerimin iri olmasının sebebi omuzlarımın dar olmasıymış hocam öle dedi. Ama ilaç konusunda yemin edebilirim sevdiğim hersey üzerine kullanmıyorum dostum. Antreman programım şöyle resim atıcam. Cok yorgun düşsemde bn pskolojik bir bunalımdan cıktım bu spor beni kesiyor o yüzden antremandan cıkasım gelmiyor valla.
Yanında (H) yazanlar 15 tekrar 3 set sabit kg
Yanında (A) Yazanlar 10 8 6 Tekrar 3 set Artan ağırlık yapıyoorum
Hiç bişi yazmayanlar 12 11 10 9 8 tekrar Artan ağırlık yani her set kg artıyor böle işte
POWERLIFT YAZANLAR Deadliftt bench press squat 5 3 1 tekrar
BİDE KARDİOda kafana göre takılıosun bisiklet koşma merdiven aleti var basamak cıkıom öle. Sadece cumartesi olan kardio 20 dk dierleri 40dk. Pazar S sabah pazar a da akşam gidiyom pazarları çift dikiş. Cumartesi vakit bulursam çiftliyorum.
Programın göğüs ve sırt yanlış göğüs ile arka kol veya göğüs ön kol çalışabılırsın[DOUBLEPOST=1502918341][/DOUBLEPOST]
Tamam senin düşüncen dahamı düşük dahamı fazla olması yonunde?
34 35 cm kol gibi kusura bakma haftanın 1 gunu ön kol ve arka kolu bir çalış[DOUBLEPOST=1502918420][/DOUBLEPOST]
Programın göğüs ve sırt yanlış göğüs ile arka kol veya göğüs ön kol çalışabılırsın[DOUBLEPOST=1502918341][/DOUBLEPOST]
34 35 cm kol gibi kusura bakma haftanın 1 gunu ön kol ve arka kolu bir çalış
3 ay sonra hatlar belırgın olacak yenı başladığın ıcın gelışım hızlı olacak proteın tozuda kullanıyorsan ılerleme olacak 6 ay değişim

Son düzenleme:
Bugun 1 ayım tam doldu. Biraz yağlanmıştım 10 günde 1 kilo falan yağ yaktım tahminim. Ufak bi foto paylaşıyorum. 84 kg ım. Bir dahaki ay aynı yağ oranı 90 kg hedefim. İlk ayımı 1 kg hedeften eksik tamamladım ama oda yağ yakıyım karın kasım azıckk cıksın diye son günler karbonhidratı cok düşürdüm.
20170820_164711.jpg

1 ayda imkansız ilaçsız bu hızda. Hergün de yapsanız vücudun dinlenmeye ihtiyacı var böyle bir hız normal şartlarda yok. Kusura bakmayın samimi gelmiyorsunuz bana. Başarılar

Tmm. Pm den de bana msj atanlar oldu ilaç kullanmakla alakalı. Annemin babamın, köpeğim kralın üzerine yemin edeeim Allahta şahit olsun ki steroid ve peptit flan kullanmadım sıfır anabolizan. Ancak para biriktriyorum emin olunn kullanıcam 2 3 ay sonra. Ama şuana kadar falan kullanmadım.[DOUBLEPOST=1503238337][/DOUBLEPOST]Her gün en az 100 tl yediklerime param gidiyor para biriktiremiyorum anca gıdım gıdım

Tmm. Pm den de bana msj atanlar oldu ilaç kullanmakla alakalı. Annemin babamın, köpeğim kralın üzerine yemin edeeim Allahta şahit olsun ki steroid ve peptit flan kullanmadım sıfır anabolizan. Ancak para biriktriyorum emin olunn kullanıcam 2 3 ay sonra. Ama şuana kadar falan kullanmadım.[DOUBLEPOST=1503238337][/DOUBLEPOST]Her gün en az 100 tl yediklerime param gidiyor para biriktiremiyorum anca gıdım gıdım
hem yağ yakmak hemde kilo almak nasıl yapıyorsun?

Baba bak antrikot varya. Ondan al kıyma yaptır. Bide pilav lapası yap. Bu ikisini her ogun 150 ser gram ye. En az 3 ogun sadece bunu ye. Yanında dometes salatalık iyi gifiyor. Sabah 5-7 + yarım litre günlük süt + yulaf 100gram ve yatmadan once 10 yumurta beyazı 50 100 gram herhangi bir peynir. 5 öğün etti. ara öğün 100 gram ton balıgı bol limonlu. Üstüne 1yeşil elma. 100 gram tavuk göğüs kısmı yanında bol salata havucunu falan koy ama buldugun otu koy yerden sök koy otu bol olsun. Tavuk ve ton balığı 2 ara öğün olarak düşün. Ara ana 7 öğün etti. Birde her antremandan 1 saat önce 1 avakadoyu ye. ( onu yumuşatman lazm cok acı olur. Yumuşarsa kaymak gibi oluo cok lezzetli manyak bir depo doğal sreroid ) Sabah kalkar kalkmaz zeytinyağ iç bi cay kaşığı. Yatmadan öncede hindistan cevizi yağı 1 cay kaşığı. Senin kilon vs önemli değil bunlar böyle yap. Haftada 6 gün antreman. Ama aynı hafta 2 kere ayno yeri calıştırma sakın. Gör sonucu

[QUOTE=" Haftada 6 gün antreman. Ama aynı hafta 2 kere ayno yeri calıştırma sakın. Gör sonucu[/QUOTE]

Şu yazıdan sonra bu adama inanan daha da forumda durmasın spor da yapmasın aq. Çocuk mu kandırıyosunuz be son zamanlarda bide bu tipler türedi. Aynı yeri sakın iki defa vurma haftada diyor bak bak lafa bak. Bu kral genetik arkadaşımız 1 aydır çalışıyor. E bu da 4 hafta ediyor. Haftada 2 kere aynı kası vurma sakın diye de tembih ediyor. Yani bir bölge için ayda sadece 4 kez antrenman yapıyor ve sonuç +10 kg kas.

Hadi ordan git başka yerde yap dalganı.

Bugun 1 ayım tam doldu. Biraz yağlanmıştım 10 günde 1 kilo falan yağ yaktım tahminim. Ufak bi foto paylaşıyorum. 84 kg ım. Bir dahaki ay aynı yağ oranı 90 kg hedefim. İlk ayımı 1 kg hedeften eksik tamamladım ama oda yağ yakıyım karın kasım azıckk cıksın diye son günler karbonhidratı cok düşürdüm.
Eki Görüntüle 47219

Sen bu gidişle 3 ay sonra 130 kg yüzde 5 yag oranında olursun :D

Abi hodri meydan benim fitness falan bilgim yok pek. İstanbul şirinevler eski eqiunox spor center. Dileyen gelir sorar hocalarda kayıt tarihi resimlerim vs var. Bişi kullanıp kullanmadıgımı bile bilirler. Bana salonda herkes ilgi gösteriyor şuan. Keşke yaşım küçükken başlayıp bırakmadan devam etseydim. Belki iyi bir tablo cıkarabilirdim. Şuanda umudum var. İlk hedefim nabba ve en fazla 2. Denememde overall olup pro kart alabilmek. Ben buna inanıyorum. Salona ben kai green izleyip geldim. Öğrendim arnold classic miş. Oraya cıkıcam kendimi öldürceğimi bilsemde her boku kullanırım. Ama şuan gercekten bişi kullanmıyorum.[DOUBLEPOST=1503252809][/DOUBLEPOST]Ayrıca bana gercekten yardımcı olucak ama para vs için yardım falan istemiyorum. Olympia ya kadar gider. Seref sözüde veririm asla pes etmiycem her imkanım var. Bana yardımcı olucak müsabık üst seviye sporcular ulaşırsa cok cok mutlu olurum. Çünkü bir abi lazım bana. Bazı günler öyle olıyorki psikolojim çöküyor yediğim yemeği sindiremez oluyorum vs tecrübeye ihtiyacım var. Sonuna kadarda sadık kalırım söz.
Sen bu gidişle 3 ay sonra 130 kg yüzde 5 yag oranında olursun :D
Amerikada phil heat mıdır nedir o ii genetik bizde olamazmı. Bizim ırkımız gayet spora elverişli ama bizde gambaz ve kendi milletini yerme huyu herseyi kötü yapıyor başka bişi değil

Son düzenleme:
verseca açık konuşuyum bana inandırıcı gelmiorsun yani 1 aydır yaptığına inanmıyorum diyim ama sana şöyle söyliyim gerçekten 1 aydır yapıyorsan neden 2009 da siteye kayıt oldun bunu merak ettim ? birde vücudunun mr olympialara göre uzun boylusun o yüzden onlardan daha kilolu olman gerek onlardan iri olabilmek için yani şuan 27 yaşındasın en az 7 yıl civarı çalışman lazım ama önce milli takım türkiye şampiyonaları falan filan geziceksin ve türkyie şampiyonasından sonra bir kaç amatör dünya şampiyonasında yarışırsın aynı zamanda kendi adını duyurmak için powerlifting müsabakalarına katılırsın fitness coach beytullah var senin vücut yapın ona benziyor ve steroidle ilgili bilgilerde veriyor izlemeni tavsiye ederim

verseca açık konuşuyum bana inandırıcı gelmiorsun yani 1 aydır yaptığına inanmıyorum diyim ama sana şöyle söyliyim gerçekten 1 aydır yapıyorsan neden 2009 da siteye kayıt oldun bunu merak ettim ? birde vücudunun mr olympialara göre uzun boylusun o yüzden onlardan daha kilolu olman gerek onlardan iri olabilmek için yani şuan 27 yaşındasın en az 7 yıl civarı çalışman lazım ama önce milli takım türkiye şampiyonaları falan filan geziceksin ve türkyie şampiyonasından sonra bir kaç amatör dünya şampiyonasında yarışırsın aynı zamanda kendi adını duyurmak için powerlifting müsabakalarına katılırsın fitness coach beytullah var senin vücut yapın ona benziyor ve steroidle ilgili bilgilerde veriyor izlemeni tavsiye ederim

Benim hep bir ilgim oldu vg ye. Cok zayıftım. 20 gün 2 3yılda 1 gittim spora. 2009 dan bende gönderi bile bulamazsın belki. Kayıt olup okuyordum kilo almak için ne yapabilirim diye hepsi bu. Kai green i baz alırsak yetişebilirim. Ama ben mr olympiada 1. Olamam bu imkansız. Daha cok 1kez sahneye cıkmak beni mutlu eder. Tek ciddi calışmam 2015 te 3 aylık vg yapmamdı. Buda ilk resmimdeki alt yapıdan anlaşılır ne kadar zayıfta olsam o resimde :) ayrıca steroid işine gelince ben bu konuda güvenilir birini tanıyorum. Ama hazır değilim. 110kg ı vurmam lazım yoksa steroid benim amacıma uygun olmaz. Şuan tek ilacım kırmızı et, pilav lapası ve kaliteli yağları tüketmek ölümüne yemek. Sürekli karın ağrısı ve her yerimde türüyen sivilceler rahatsız etsede dengem bozulsada zorlıyacağım ya olucak ya olucak[DOUBLEPOST=1503262063][/DOUBLEPOST]2. Ayın başlangıcı ve 7 senelik sigara tiryakisi olarak buna son veriyorum. Kardio ekliycem. Kardiovasküler değişiklik mutlaka kas kütlemede etki edicek. 3.ayımda ise sıfır basit şekerle bir etki daha yapmayı planlıycam. Bir daha ki aya kadar cevap yazmıycam hoşcakalın.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 47219
sana steroidlisin demiştim yine diyorum dolandırıcılık yapma hem yağ yakıp kas yapıyorsun diyorsun antrikot yiyom yalanı bırak bide yemin ediyorsun çarpılıcan.2.si mr olimpia çay ocağımı önce 2 sene ıfbb yi kazanıcan pro kart alıcan 3. sene tüm dünyadan mr olimpia eleme turuna çıkıcan ilk 20 ye giricen puanlama ile ilk 10 sonra ilk 5 o kadar kolay mı bu işler 3.sen şuandada zaten ilaç basıyorsun sırf kalbin kırılmasın diye önceki mesajını hehe dedim ama artık bu kadar insanı kandırman doğru değil sana zaten inanlar bu forumu terk etmeli.1 ayda hem 1 kg yağ yakmış hem 1kg kas yapmışsın zaten 20 günlük gelişimi görünce anladım senin ilaçlı olduğunu istediğin kadar doğalım de inanmam 20 günde 72 kgden 83 kgye çıkman bide yağ yakman doğal insanlara saygısızlık yapıyorsun[DOUBLEPOST=1503379202][/DOUBLEPOST]baksanıza demiş bir ay sonra ki hedefim 90 kg diye ayda 6 kg saf kas demek bu hala buna inanıp abi idolsun harikasın diyen varsa o kişilere tavsiyem sporu bıraksınlar[DOUBLEPOST=1503379265][/DOUBLEPOST]
1 ayda imkansız ilaçsız bu hızda. Hergün de yapsanız vücudun dinlenmeye ihtiyacı var böyle bir hız normal şartlarda yok. Kusura bakmayın samimi gelmiyorsunuz bana. Başarılar
bana katılan biri ilk mesajı ben attıım ilaçlısın diye itiraz etti[DOUBLEPOST=1503379313][/DOUBLEPOST]
steroidle yapıyor inanmayın şuna sizi kekliyor doğalım diye

20 gunde 3 cm kol kasi yaptin demek, seneye olimpiyada basarilar.

Tamda bunu yaşıyorum biliyormusun şuan. O kadar konsantreyimki pazar günü karın ağrısu yaşadım hala 2 gün oldu psikolojim yeni yerine geldi. Prof değilde biraz güzel olsa vucudum kafi gelcek zaten yaşım gecmiş 20 yaşında ne çocuklar var valla efso vucutları var[DOUBLEPOST=1502833724][/DOUBLEPOST]
Bişi ödemiyorum. Uzaktan eğitim. Kendi 50 yaşından buyuk ve hala müsabık sporcu. Bana nie yardım ediyor bi fikrim yok ama koyu muhabbetimiz oldu facebooktan. Hergün sayfa sayfa yazıyor bişi sorsam ama spor salonunda geck benle yaşıt ilgilenen biri var oda salon hocası. Özel değil yani. 34 cm di şuan 37.5 bazen 37 oluyor ama cözemedim niye öyle. Bunlar soukken ölcüyorum. Hedefim bidahaki yaza 40cm define kol ama bu tempo non stop gitsem bile zor diyorlar. Olmadı şu ilaçlardan alırım 1 seferlik steroid. Bu arada bu kürden anlayan varsa forumda bana msj atsın ama işin ticaretini yapanlar uzak dursun plz ben kendim alcam yaz aylarnın başında

Eki Görüntüle 47219
dostum cok hızlı gelışdın tebrık ederım ne kullandığınıda yazarsan sevınırım :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı