Ventolin Kullananlar

Merhaba ventolin kullananlara veya kullanımını bilene bi sorum olucak ben nescafe ventolin aspirin kullanıcam her hafta 4 mg arttırarak piramit şeklinde 2 ay 4 8 12 16 12 8 4 şeklinde yeni aldım başlıcam ama şu soru kafama takıldı her günmü kullanılacak yoksa sadece antrenman günlerindemi teşekkürler :)

Antreman günleri 100 mg aspirin 4 mg ventolin kafein preworkout
Off günler sadece ventolin
4 8 12 16 gidecem diye plan yapmana gerek yok çünkü herkeste farklı etki veren bi ilaç birinde 4 mg muhteşem etki yaparken başka birinde 16 mg hiç etki yan etki göstermiyor.Tek seferde 4 mg dan fazlasını kullanma bozok hoca bile 16 20 mg kullanmasına rağmen tek seferde 4mg dan fazlasını kullanmıyor.

Cok tesekkurler bu arada sen kullandiysan nasil etkisini gordunmu yarin antrenman var denicem ve baslicam umarim hersey guzel olur :)

2 3 hafta kadar kullandım ilk gün 2 mg kullan hatta yarım tablet ben öyle yapmama rağmen bütün yan etkileri hissetirmişti.Ama 2.günden itibaren 4 mg da daha sonrada 8 12 mglarda çok büyük yan etkiler görmedim.İşe yaraması bakımındanda mucize değil öyle diyeyim.Aman aman bir yağ yaktırmıyor ama ventolin kafein aspirin yaparsan iyi bir güç artışı yapıyor.

ventolin astım ilacı değil mi baş ağrısı mide yanması titreme sinirlilik gibi şeyleri var enerji versin diye kullanmak ne kdr doğru 1-2 kere kullandıktan sonra vucutun alışır zaten etki falan vermez bence

ventolin astım ilacı değil mi baş ağrısı mide yanması titreme sinirlilik gibi şeyleri var enerji versin diye kullanmak ne kdr doğru 1-2 kere kullandıktan sonra vucutun alışır zaten etki falan vermez bence

Vücudun ilaca tam olarak alışması 3 ay sürüyor uzun süreli kullananlar 3 ay on 2 ay off yapar genelde.

Nasil kullanmamizi onerirsiniz hocam. Bilenler kullananlar aydinlatsa

General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar takdir sizin ama bence gerek yok. Midenize giren şeylere dikkat edin.
Yani bu besin takviyesi olmayan şeyleri alırken, mümkün olduğu kadar profesyonelce davranmaya çalışın. Bu işi bilen spor uzmanı doktorlarla ya da bu işi ticaret olarak görmeyen üst düzey tecrübeli hocalarla konuşup, tartışıp karar verin.
Tamam bu ilaç direk öldürecek cinsten değil ama yine de genel manada dikkatli olmak lazım.
Bu işlerde acele etmeden, iyice araştırıp sağlıklı karar vermek ve profesyonel atlet değilseniz, olası yan etkileri düşünerek iyice, kapsamlı yan etkileri araştırmadan bu işlere bulaşmayın derim.

Ben Bodyci değilim ama 20 yıldan fazla süredir Kick Boks ve Karatenin içindeyim.Profesyoneller elbette kullanıyor ama her tür ilaçtan uzak durup,sağlam beslenip iyice dinlenip yaptığı sporun hakkını veren ve Dünya çapında derece alan çok sporcu gördüm.Yani başarılı olmanız için en azından amatör düzeyde yapıyorsanız, hiçbir ilaca gerek yok.
Profesyonelliğe adım atarsanız, zaten uzman gurularla çalışırsınız.

Back
Yukarı