Ventolin & Hydroxycut Hardcore X Stix

İkiside termojenik etkilidir. Önerilen dozajlarla başlamayın. Önce ufak dozajlarla arttırarak deneme yapın. Baş dönmesi, ateş basması gibi durumdan rahatsız olursanız dozajı azaltırsınız. Veya bunu ayrı ayrı da kullanabilirsiniz. Birde ventolinin bir ilaç olduğunu unutmayın.

bence kılonu boyunu yazarsan daha ıyı olur..ventolın cıddı bı ılactır ılk kullandıgında farkı gorurusun buyuk ıhtımalle..baya bı tıtretıyor.

onur 535 , boy 1,67 kilo 77 yaklaşık 9 aydır bb ile ugraşıyorum yağ yakıcılardan hiç bir verim alamadım.Aslında clanbuterol istiyordum ama forumda yan etkilerini okuyunca vazgectim hele efedrin hakkında hiç iyi şeyler okumadım o ne öyle..! Hali hazırda elimde mustletech in x stix i var bununla kombine etmek istiyorum ama nasıl ve ne şekilde kullanacağımı tam olarak bilmiyorum.

onur 535 , boy 1,67 kilo 77 yaklaşık 9 aydır bb ile ugraşıyorum yağ yakıcılardan hiç bir verim alamadım.Aslında clanbuterol istiyordum ama forumda yan etkilerini okuyunca vazgectim hele efedrin hakkında hiç iyi şeyler okumadım o ne öyle..! Hali hazırda elimde mustletech in x stix i var bununla kombine etmek istiyorum ama nasıl ve ne şekilde kullanacağımı tam olarak bilmiyorum.

gunde 8mg ıyıdır baslangıc ıcın gunden gune dozu artırılabılır..16mg.kadar ama ventolınde cok masum bı ılac degıldır forumda arttır bozokaydın bı yazısı var okumanı tavsıye edrım.efenrının yanından bıle gecme

bozokaydın ın yazısını okuduktan sonra ventolinde karar kıldım.ventolini kullanma şekline tamam ancak x stix i nasıl kullanıcam acaba ..

Musclepharm Shred matrix ile zamanında kombine ettim. O dönem proje çizimlerinin teslimleri vardı okulda. 0.1 kalemle detay çiziyorum ama elde kontrol dışı titremeler oluyordu. Bunun dışında 5 derecelik havada ince polarla okula 30 dakika yürüyerek gidiyordum ve bildiğiniz o soğukta terlemekten sırılsıklam oluyordum. Arada bir durduk yere nabız yükselmeleri yaşadım. O nedenle kimseye clen veya ventolin önermem. Kişinin kendi isteğine kalmış.

draft uyarın için sağol zaten çok uzun süre kullanmıyıcam.rica etsem x stix i bunun yanında nasıl kullanıcam hakkında bilgi verebilirmisin ?

Draft, konu akışını bozmak istemem ama hala bulktayım, bitinceye dek yağlanmamak adına ventolin kullanımı nasıl olur ? Yada definasyonamı saklıyım ?

Back
Yukarı