Ve dymatize tekrar türkiye'de!!!

GDO markettekı tum ıslenmıs besınımsılerde, asıtlı ıceceklerde , meyve sularında mısır sekerı olarak mevcut zaten. Bunları tuketıyorsanız, bıraz daha tuketmenız sorun olmaz :D

Ben bu konuda hassas olduğum ıcın, dığer onem veren arkadaslar ıcın belırtmıstım.

Populer sıtelerde, urunu top seller yapan, puanını yukselten kullanıcı yorumları değıl, uretıcının sıteye desteğıdır bu arada..

Mesela bodybuilding.com puan 9.5 ve urun en cok satılan 50 urun arasında bunu site degil musteri yorumları ve oylamaları yapıyor o puanı site degil musteri oylamalari

zaten olayda bu ya
hiç okumadan anlamadan yazarsan böyle oluyor işte :)
amerikadan getirsen bile arada pek bir fiyat farkı yok demek istiyorum
net anlamadıysan bir daha yazarım sorun değil,biz amerikada değiliz ama bu ürünleri amerikadan getirip satıyorlar dimi :)

arada 2 kat fark var. amerikada 100 tl daha ucuz. ha 100 tl sana göre az bi miktar geliyor sanırım. :)

iso 100,iso 93 ten daha iyi değildir kesinlikle.

ben kuru 1.7 aldım çünkü,kur 1,75 şuanda yani fiyatı 125 tl civarı ediyor :)
170 e filan getirdiğim yok ısrarla gözümüzün içine baka baka rakamlarla yalan yanlış oynamazsan sevinirim :)
şuan yurt dışından bu ürünü getirmek istesen (kargo dahil)kaça getirirsin sen onu bi dürüstçe hesaplada kapansın bu konu
kendini amerika vatandaşı olarak görmezsende ayrıca sevinirim

arkadaşlar dymatize ın lıquıd aminosunun içeriğindeki ve diğer bütün lıquıd amınoların içeriğindeki protein kaliteli sayılabilicek bir proteinmidir acaba bilgisi olan varmıdır kutunun üzerinde 52 ml inde 20 gr protein yazıyor

arkadaşlar dymatize ın lıquıd aminosunun içeriğindeki ve diğer bütün lıquıd amınoların içeriğindeki protein kaliteli sayılabilicek bir proteinmidir acaba bilgisi olan varmıdır kutunun üzerinde 52 ml inde 20 gr protein yazıyor

+1 Benimde aklıma takılan soru! Cevap verilirse memnun oluruz :)

Back
Yukarı