van damme vücudu ve mükemmel dövüşü

Sunu ogren, tunnell vb sıtelerden lınk verılmez dırek proxy sıtesının ana sayfasına yonlendırır her turlu lınk..

Bu yuzden konuna hıc yorum gelmıyordur ve sen flood yapmak zorunda kalıyorsundur.... ;)

bu filmi çok iyi bildigim için yorum yaparım :D filmi farklı farklı kanallarda izledim kimisinde dövüşcü kimisinde kickboksör yazıyordu filmin adı. bu filmleri van damme filmlerini izleyen bir çok insan dövüş sporlarıyla ilgilenmiştir gazetelerde dergilerde bazı sporcularımız spora başlamalarına van damme nin neden oldugunu söylüyorlar. bence çok büyük bir idol hem vucut hemde dövüs sporlarını bir arada yuruten ve vucudunu geliştirmesine ragmen formundan hareketlerinden birşey kaybetmeyen büyük sporcudur.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:01 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:59 ----------

VE BÜYÜK AKTÖRdür.

heralde sen van damme hayranısın bende öyle bütün filmlerini izlemiştim ve aralarından en beğendiğim kickboxer ve double impact finalde bolo yeung ile dövüşüyodu

birçok filmini severim ikiz kanda bunlardan biri. bolo yeung da van damme filmlerinde bi kaç kez oynamış adamdır ikiz kan filminde 50 yaşındandan fazlaydı ama mükemmel bi fizigi vardı bolo yeung bugün 72 73 yaşında vucudu hala taş gibi geçenlerde bi resmin gördüm çok şaşırdım. :D

tarihte yanlışlık olabilir ama bizim haldun alagaşın 98 yılındaki şampiyonluğunda van damme 9. sırada yer alıyordu
amaa...... macera dolu Amerika onu şöhret yaptı

van damme belçikada şampiyonlukları vardı sonra genç yaşında avrupa ortasiklet te şampiyonluk yaşadı sonrada iyi vucudu ve iyi spor kariyerine ragmen amerikada hemen şöhret olmadı şöhret olana kadar korumalık pizza servisi gibi işler yaptı sonunda kendini kanıtladı ama.

Back
Yukarı