Vücuttaki tüy-kıl hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Spi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Spi

Üye
Arkadaşlar body buildinge yeni başladım ve baya kararlı görünüyorum yanlız vücudmda yer yer kıl bulunuyo herkezde oldugu gibi nasıl bir engel teşkil eder acaba ?sizce almalımıyım? alırsam daha fazla çıkacagını düşünüyorumki omzumda bu oldu ? sizin fikirleriniz ne?

engel teşkil etmez yeri geldiginde görünüş için alırsın bunun için kalıcı yöntemler var ama vücudu biraz adam ettikten sonra bakarsın :)

bende tüy dökücü krem kullanmıştım.aksine dahada çok çıkartıyo ve çıkan kıllar dahada siyah.agdaya dayanabilirsen agda uygula. bnde merak ediyorum bunlar dışında başka hangi ürünleri kullanabiliriz acaba ? kılları arttırmasın varmı bi çaresi acaba :)

yakında buna dönücegiz korkuyorum :D :p

Eklentiler

• Balkon_Perdesi.jpg
    Balkon_Perdesi.jpg
    34,9 KB · Görüntüleme: 368
Son düzenleme:
ben hamam otu yaptım.bir değişme yok.ama uygulaması çok kolay işime geldi.biraz da azaltıyor ama bu bendeki etkisi tabi

Vücuttaki kılların fazla bir etkisi yok. Vücutta kas kütlesi arttıkça, kas olan bölgelerdeki kıllar dökülüyor.

eğer epilasyona dayanabilirseniz epilamor diye bir ürün var kullanmayı düşünüyorum...garantili %70 azaltıyormuş...

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : https://www.bodyforumtr.com/vbforum/ki-isel-bak-m-f35.html

Arama Kelimeleri : kıl

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı