merhabalar tekrardan.benim hikayem son derece mücadeleci ve uzun. birazda üzücü. geniş bir zamanda genç kızlara örnek olması için bende yazıcam. ve böyle bir konu ile başlayıp bu kadar yararlı bilgiler verilebilen bir köşe olduğu için çok mutlu oldum. sizinde ilginize ayrıca teşekkür ederim. ben 37 kilo verdiğimde 16 -17 yaşlarındaydım. şunda 25 yaşındayım. yaşlandım yani artık

bu kiloları çok zor verdim çünkü hormonel nedenlerle ve tedavilerle aldım.yemekkolizmden diil. bunun yaNISIRA uzun bir süre kelde gezdim. bildiğiniz kel. mücadelenin sonu abimin bana dediği gibi oldu. bana hep çirkin ördek yavrusu masalını anlatırdı. şansım muhteşem bir ailem,prof. endokrinolog,prof dermatologlarımın olması idi.masal gerçek oldu.cidden kuğuya yada fıstık gibi bi hatuna dönüştüm. taşlar yerine oturdu.zayıf olmaktan nefret eden ben,yağlı olmayıda sevmem.selülitlerim tabi var çünkü ergenlik çağında sayısız hormon hapı ve doğum kontrol ilaçları kullandım(denge sağlaması için farklı amaçla verildi elbette).ancak spora hep biraz soğuktum. zavallı babam evi bir fıtness salonu haline bile getirdi. bisiklet,twist air-walker,step platformu,damdıl. OLMADI OLMADI OLMADI. alt beynimde orta okulda dalga geçildiğim için spor itici,fiziğide ultra yumuşak görünce sonuç imkansız geldi. ama şuanda yaşadığım bitakım değişikliklerden dolayı yine 77 kiloyum. yani yaklaşık 18 kilo vermem gerek.spa cxentere yazıldım. 2gün sonra başlıycam. ama bu gevşeklikle tekrar diyet yapıcam?? nasıl bi diyet uygulaMALIYIM. metabolizmam korkunç yavaş. ve çok sık diyet değiştirmekten manyaklaştı

ilginize şimdiden teşekkürler. sevgiler...