Merhaba 15 yaşında olmama rağmen göğüs-karın-kol-bacak bölgelerimdeki kılların yaşıma göre haddi hesabı yok desem yeridir.Bu yaşta bu kadar kılın çıkması pek normal gelmiyor bana.Bu kıllardan kurtulmak istiyorum forumu az araştırdım ağda yapanından lazer epilasyona kadar gidiyor ama lazer epilasyonuna param yetmez.Lazer epilasyon dışında yaşımıda düşünerek bu kıllardan nasıl kurtulabilirim önerilerinizi bekliyorum.
İnternetten biraz araştırdım ama tam net sonuç alamadım birde burda sorayım.Dinimiz açısından göğüs-karın-kol-bacak kısımlarındaki kılları erkeklerin alması günahmıdır?Normalde caiz değildir yazıyor ama rahatsız edici durumlarda alınabilir gibi yazan yazılarda gördüm.Bu yaşda bu kadar kıl ile ne şort giyebiliyorum nede V yaka tarzı penye,kazaklar.Cevaplarınızı bekliyorum.
İnternetten biraz araştırdım ama tam net sonuç alamadım birde burda sorayım.Dinimiz açısından göğüs-karın-kol-bacak kısımlarındaki kılları erkeklerin alması günahmıdır?Normalde caiz değildir yazıyor ama rahatsız edici durumlarda alınabilir gibi yazan yazılarda gördüm.Bu yaşda bu kadar kıl ile ne şort giyebiliyorum nede V yaka tarzı penye,kazaklar.Cevaplarınızı bekliyorum.