Vücut temizliği,bakımı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaşlar merhaba.malum hepimiz haftanın belirli günleri idman yapıyoruz.çok fazla terliyoruz.bu yüzdende vücut temizliğine ayrı bir önem vermek gerekiyor.bende ekstradan aşırı terleme durumu oluyor.hergün duş olmama rağmen (hatta çoğu zaman günde 2 kez) gün içersinde çok fazla terliyorum ve sırtımda vs.. sivilce çıkıyor.ayrıca aşırı terleme bildiğiniz gibi mantarlarada davet çıkarıyor.
benim sormak istediğim siz günlük bakım olarak vücut sabunu olarak (antibakteriyel-cildi kurutucu-terlemeyi önleyici) ne kullanıyorsunuz?veya bu ihtiyaçları karşılayabilecek bildiğiniz iyi,önerebileceğiniz bir ürün var mı?şimdiden cevaplar için teşekkürler.saygılar...

Nivea For Men - Dry Impact serisini kullanıyorum. Hafif bir kokusu var, cilde uyumlu ve ter kokusunu önlemede oldukça başarılı...

asırı terleme yazları benımde sorunumdu am sonra arstırınca bunun bende nedne olustugunu buldum ben gunde 1kılo tavuk etı yıyordum ve proteınlerın yakılmasısırasında vucut daha fazla ısındıgını ogrendım ben de whey-yumurta gıbı sındırımı kolay proteınlere yoneldım belkıde senın sorununda budur ama tabı bu benım basımdan gecen bır durum bıde vucuttakı kıllarda terleme yapbılıyor ozellıkle cok kıllıysan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı