Selamlar arkadaşlar kafamda sıkıntı yaptığım 1-2 problem var beni aydınlatırsanız sevinirim. İlk olarak yaşım 18.5 boy kompleksi olan birisiyim boyum şuan 179.5 cm olduğu halde bana kısa geliyor nedenini bilemiyorum sanırım etrafımdaki insanların çoğu uzun boylu olduğu için. Bu boy ölçüsü sizce vücut geliştirme için idealmidir estetik olarak iyi dururmu tabi bu işin çoğu genetikte yatıyor ama boyunda önemli bir etkisi var sizinde görüşlerinizi almak istiyorum. İkinci problemimde boyumun hep 1.81-183 cm civarı olmasını istemişimdir lise 3 te boyum 165cm' ken lise 4 de 175cm' e çıkmıştı 1 sene sonrada 178cm' e geldim ve yaklaşık 1 sene boyunca boyum 178cm'de takıldı kaldı dedim artık durdu heralde 180 bile olamayacam derken 3 gün önce sabah kalkıp boyumu ölçtüğümde 179.5cm çıktım, çoğu insan sakallar çıkmaya başladımı boy uzaması durur diyor fakat benim sakallarım tam anlamıyla lise 4 de çıkmaya başlamıştı fakat sakallarımın çıkmasından 2 sene sonra bile boyum uzamıştı 1.62 cm anneden ve 1.65 cm babadan 179.5 cm boya gelmek bile benim için bir mucize bunada şükr ediyorum bu kadar uzamamı 5 sene anne sütü içmeme bağlıyorum sizce idealim olan 181 e ulaşabilme şansım varmıdır düşünceleriniz nelerdir ?