Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Vücut Geliştirme Sporu olmasaydı hangi sporu yapardınız ?
Güreş yapmak isterim... Güreş tüm vücuduna hakim olmani gerektiren bir spor.. Iyi bir güreşçi her türlü spora yatkin olur.. Jimnastikçi gibi esnek olur, koşucu gibi nefesi kuvvetli olur,... Kisacasi tüm kaslari çaliştiran bir spor dali...
ben güreşmeyi severim ama boks yapmak isterdim kick boks geldi önceden ama esnek olmadığım ve seri olmadığım için vücudum normal şişman filan değilim ama nedense hamtalım boksda serilik ister ama kick boks'a göre daha kolay en azından basketbol voleybol filan yazıcaktım ama tüm spor dallarını yazmaya kalkarsam çok uzun seçenek olur ve hepsini bilmediğim için benim bilmediğim kim bilir kaç spor dalı var ondan diğerleri yazdım seçenek dışında varsa lütfen yazalım isimleri bilmediğim çıkar belki öğrenmiş oluruz
dövüş sporları içinde en temel ve çoğu zaman da en zoru olmasından dolayı boks birincil tercihimdir. şıklarda yok ama mma düşünülebilir eğer çoklu disiplinlerde ustalaşacak zamanınız ve yeteneğiniz varsa.