Vücut Geliştirme Sporu olmasaydı hangi sporu yapardınız ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ec0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hangisi ?

• Total voters
    100

Ec0

Yeni Üye
Hangisini yapardınız ?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:12 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:10 ----------

Son düzenleme:
Taekwando:)

yüzme veya atletizm..

Güreş yapmak isterim... Güreş tüm vücuduna hakim olmani gerektiren bir spor.. Iyi bir güreşçi her türlü spora yatkin olur.. Jimnastikçi gibi esnek olur, koşucu gibi nefesi kuvvetli olur,... Kisacasi tüm kaslari çaliştiran bir spor dali...

ben güreşmeyi severim ama boks yapmak isterdim kick boks geldi önceden ama esnek olmadığım ve seri olmadığım için vücudum normal şişman filan değilim ama nedense hamtalım boksda serilik ister ama kick boks'a göre daha kolay en azından :D basketbol voleybol filan yazıcaktım ama tüm spor dallarını yazmaya kalkarsam çok uzun seçenek olur ve hepsini bilmediğim için benim bilmediğim kim bilir kaç spor dalı var ondan diğerleri yazdım seçenek dışında varsa lütfen yazalım isimleri bilmediğim çıkar belki öğrenmiş oluruz

Son düzenleme:
dövüş sporları içinde en temel ve çoğu zaman da en zoru olmasından dolayı boks birincil tercihimdir. şıklarda yok ama mma düşünülebilir eğer çoklu disiplinlerde ustalaşacak zamanınız ve yeteneğiniz varsa.

Yüzme, dağcılık ve koşu.. Hoş bunları bb yaparkende boş zamanlarımda yapıyorum ama bb olmasaydı daha da fazlalaştırırdım orası kesinhyper_

powerlifting olabilirdi.her ne kadar drug free ve supplement free olarak çalışsamda deadlift squat tarzı güç patlaması hareketler favorimdir.

voleybol ve masa tenisi, zaten voleybolu neredeyse profesyonel olarak yaptim gencler kategorisinde..

Vücut geliştirmenin olmadığı bir dünya düşünemiyorum ...

kick boks veya güreş güreşcilerin vücudu vg ciler gibi olduğu için vg olmayınca güreş mantıklı geldi :p

Back
Yukarı