Vücut Düşmanı Yağlar Nasıl Yakılır ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zaNes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

zaNes

Üye
Vücudumuzda ki Yağları Yakmak İçin Herkesin terimi Sürekli Cardio (Yüzme,Koşu,Yüryüş,Bisiklet vs.) + Diyet ama şu varki;
Bölgesel Yağları Nasıl Yakarız ?
Cevap:Bölgesel Yakamayız Ama O Bölgeyi Çalışırken Diğer Bölgelerde Çalışır

Bu Soruyu Benim Bir Arkadaşım Yöneltmişti Bana
-Soru : Göğüslerim Aynı Bayan Göğüsü Gibi Ne Yapabilirim ?
-Cevap:Önce Bir Doktora Görün Ama Yok Ben Biliyorum Göğüsümdeki
Yağ Dersen Soruyu Biraz Değiştirmen Gerekir Yani Soru Şu Şekile Girer;
-Soru : Göğüs Yağları İçin Ne Yapabilirim ?
-Cevap:Dumbell Press Yapabilirsin En Basiti Ama Şu Unsuru Unutmayalım Yağlar İçin Her Zaman Çok Tekrar Az Kilo Yani;Rahat Kaldırabileceğin Bir Ağırlık Olmalı 5x15 ya da 5x20 yapabilirsin.Ayrıca Dumbell Fly Yapabilirsin Onuda 5x10 yada 5x8 yapabilirsin Unutma ki Ağırlık Düşük.

Bu Soruyuda Aynı Şekilde Bir Arkaşım Bana Yöneltmişti;
Soru : Karın Yağları İçin Ne Yapabilirim ?
Cevap:Diyet Şart,Ayrıca Sizin Karın Yağları Olduğu İçin Diğer Sporculardan Daha Çok Cardio (Yüzme,Koşu,Yürüyüz,Bisiklet Vs.) Yapmanız Gerekir.
Şunu Özellikle Söylüyorum;MEKİK İLE KARIN YAĞLARI ERİMEZ.Bunu Bilin Yeter Karın Yağları Erimez Sadece Karın Kaslarınız Çalışır.Karın Yağları İçin Önerdiğim Şey Şu;Eğer Zayıfladığınızda Vücudunuzda Çatlak İstemiyorsanız O Bölgeyi Önceden Sıkılaştırmalısınız Unutmayın;Çatlaklar Geçirilemez.

Unuttuğum Veya Atladığım Birşey Varsa Hatırlatın Okudunuğunuz İçin Teşekkür Ederim.
İsteyenlere Program Hazırlayabilirim...

Afedersin Ama Ben Görmedim...Mekik İle Karın Yağlarının Erimeyecegini Felan Ama Uyardıgın İçin saol.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır

Arama Kelimeleri: yağ yakmak

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı