Merhabalar yaklaşık 1 yıldır bu sporu yapıyorum.
Boyum 185 Kilom 72
Başladığımda ectomorphun kralıydım
Şuanda vücut yapım %70ecto %30mezo diyelim.
Başlangıç ölçülerim
KİLO 55
kol 22
omuz 102
bel 75
göğüs 88
ŞUANKİ ÖLÇÜLERİMİ Göğüs hariç
KİLO 72
KOL 35
omuz 120
bel 80
göğüs tam hatırlamıyorum ama 98 civarlarında
arkadaşlar bu sürede kendimi aştım diyebilirim bu hale geldim
hedef vücutlarım resimdeki gibidir
sizce bu vücutlara supplementlere devam ederek ve zamana yayarak ulaşabilirmiyim
yoksa steroide başlamalımıyım bu arada yaş 18
steroid olarak sustanon + primobolan düşünüyorum
ne dersiniz.*?
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:32 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:16 ----------
Bu arada arkadaşlar bu sadece bir hayal ama 1-2 yıl içinde best modele katılmayı bu işi ciddi anlamda yapmayı düşünüyorum çevremden aldığım geridönüşlerden dolayı.
bu arada steroidlerin ne kadar zararlı olduğunu biliyorum primabolon felan ne kadar masum gözükse de forumda bir arkadaşın bir lafı vardı bekaret gibidir bir kere vücuda girdimi olay biter gibi. çok doğru söylemiş. zaten sadece danışıyorum vücut yapımı yorumlamanızı hedeflere ulaşmayı vs. bir hedefim olduğu için steroidi sordum zaten fit olmak için yapsam supplemente bile para harcamam açıkcası
buda başlamadan önceki fotoğrafım paylaşmak istedim
Boyum 185 Kilom 72
Başladığımda ectomorphun kralıydım

Şuanda vücut yapım %70ecto %30mezo diyelim.
Başlangıç ölçülerim
KİLO 55
kol 22
omuz 102
bel 75
göğüs 88
ŞUANKİ ÖLÇÜLERİMİ Göğüs hariç
KİLO 72
KOL 35
omuz 120
bel 80
göğüs tam hatırlamıyorum ama 98 civarlarında
arkadaşlar bu sürede kendimi aştım diyebilirim bu hale geldim
hedef vücutlarım resimdeki gibidir
sizce bu vücutlara supplementlere devam ederek ve zamana yayarak ulaşabilirmiyim
yoksa steroide başlamalımıyım bu arada yaş 18
steroid olarak sustanon + primobolan düşünüyorum
ne dersiniz.*?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:32 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:16 ----------
Bu arada arkadaşlar bu sadece bir hayal ama 1-2 yıl içinde best modele katılmayı bu işi ciddi anlamda yapmayı düşünüyorum çevremden aldığım geridönüşlerden dolayı.
bu arada steroidlerin ne kadar zararlı olduğunu biliyorum primabolon felan ne kadar masum gözükse de forumda bir arkadaşın bir lafı vardı bekaret gibidir bir kere vücuda girdimi olay biter gibi. çok doğru söylemiş. zaten sadece danışıyorum vücut yapımı yorumlamanızı hedeflere ulaşmayı vs. bir hedefim olduğu için steroidi sordum zaten fit olmak için yapsam supplemente bile para harcamam açıkcası
buda başlamadan önceki fotoğrafım paylaşmak istedim