Vücut çalıştırmaya başladım.6 Ay'a Kadar Kas'ım çıkarmı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi akşamlar beyler,bayanlar.Ben vücut çalıştırmaya başladım.Ama sorularım olacak haliyle, o yüzden konu açıyom zaten :)
5 Kilo 2 Adet dumbell var.O dumbell ile bu forum'da bulunan şu linkte ki egsersizleri yapıyorum:

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/evde-sadece-2-adet-dumbell-t8554.html

Şu linkteki gibi kapı barfiks aleti var:

http://makuro.files.wordpress.com/2009/01/an_iron_gym.jpg

Onlada şu linkteki egserzileri yapacam.:

http://images.gittigidiyor.com/3220/IRON-GYM-KAPI-BARFIKSI-100-ORJINAL__32202504_1.jpg

Egsersizler şınav,mekik,barfiks adı üstünde ve sırt şınavı.Tabi sizler benden iyi bilirsiniz.

Onlarla bu egsersizleri yapıcam.6 aya kadar.Bi egsersiz ve beslenme programı ayarladım kendime.

Egsersiz Olarak:

1.Gün: Göğüs-Kol
2.Gün: Omuz-Arka kol
3.Gün:------
4.Gün: O barfiks aletindeki egsersizleri yapacam. Bunlarda (Sırt,Karın,Göğüs,Arka kol)
5.Gün: Bacak

Beslenme Olarak:

Sabah: 2 Bardak süt,6 Adet küp peynir,yoğurt,zeytin,bal,pekmez,yumurta,çay veya kahve.
Öğlen: Okul olduğundan okulda tost fln. yiyom.
Akşam: Tavuk eti veya koyun eti veya balık.Veyahut nohut,fasulye,barbunya.Makarna,pilav'da olabilir yanında.
Egsersizden sonra: 2 Bardak süt.

Sizce bunlarla kaslarım çıkarmı 6 aya kadar? beslenme programım kötü biliyom ama nasıl beslenceğimi bilmiyorum.

Boy'um: 1.70
Kilom: 65

napcaksın 6 ay sonra kavga veya modellık yarısmalarına fılan mı katılcaksın ? :) forum da bu tur sorular yasak su kadar ayda kas yaparmıyım vb ayrıca beslenmen kotu tabıkı degısıklık olurda cok olcagını sanmıyorum nasıl beslenicegın forumda mevcut. benım sana sahsı onerım 19 20 e kadar boyunu uzamasını bekle sonra basla bu spora. cunku 20 den sonra vucut yapmak ıcın oldukca uzun zamanın olıcak acelen ne ? ılla calıscam dıosan kendı agırlıgınla yapılan hareketlerı yap

Kasım'da istediğini ulaşabilirsin ..aralıkta mr.olimpya ya katlırsın.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

Kurallar Madde-23'e aykırı başlık açmak!

Alıntı:
Madde 23- Forum Üyelerinden Kahinlik Beklemeyin!
Örnek resimler ekleyip ya da beğendiğiniz vücuda sahip insanların isimlerini vererek afaki sorular sormayınız.Ölçülerinizi ya da kendi resimlerinizi verip afaki sorular sormayınız, antreman ve beslenmen programları istemeyiniz.
Bu tür başlıklar kilitlenerek çöpe atılacaktır.
Örnekler :
*Şu kadar süre çalışsam kaç kilo alırım?
*Şu kadar süre çalışsam ölçülerim nasıl olur?
*Bu vücuda supplementsız ulaşılabilir mi?
*Resimdeki gibi bir vücuda ulaşmam ne kadar sürer?
*Resimdeki gibi bir vücuda ulaşmam için neler yapmam lazım?
*Resimdeki sizce steroid kullanmışmıdır?
*Ölçülerime göre beslenme
ve antreman programı verebilir misiniz?
*Sizce bu vücut adam olur mu?
*Sizce bu vücut gelişir mi? .... vb..

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı