loss loneliness
Üye
Ben 18 Yaşındayım ve 165 boyum var .Vücudmda çok çatlak var 14 yaşından beri sürekli zayıflayıp kilo aldım ama öle büyük kilolarda değil 75 kiloydum bir 73 oldum bi 70 oldum bi 74 oldum hep bu aralarda 4-5 kez kilo alıp verdim , en son geçen sene 3 aay boyunca her gün evde kendim spor ve dans ederiz 66'a indim ama spor yapmadım okul yüzünden ama o kilomuda baya korudum , Şuanda spora Devam ediyorum Ama evde kendim yapıyorum Aerobik , dAns , kendi ağırlığıma çalışıyorum Mekik , Çömelme hareketleri vs .. bir 1 kiloluk su şişeleriyle biraz çalışıyorum .. Ama Kalçalarımda Göğüsüm bide Bacak arkamda Yan,i Dİz Kapağınn arkasında Çatlatlar Var , Bunu Tedavisi Yokmuş Diye Duydum Ama bi yerdede Spor yaparak Vücdun Sıkılaştığını ve bunların kaybolduğunu Duymuştum GErçektende Böyle Bişey var mı ? veya benmi yanlış bi şey yapıyorum vücüdm Çatlak Patlak veriyor Anlamıyorum ..
Ve Yüzmeye BAşlayacağım , Spor Akademisi için, Onun nasıl faydası olur ZAyıflamama Yardımcı olur mu ?
Ve Yüzmeye BAşlayacağım , Spor Akademisi için, Onun nasıl faydası olur ZAyıflamama Yardımcı olur mu ?