Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Vücudum yüzünden özgüven eksikligi yasıyorum lutfen yardım :(
Merhaba abilerim ben lise 2 ogrencisi 16 yasında 156 boy ve 56 kilodayım vücudum yağlı ve boyum kısa arkadaslarım dalga geciyor kızlarla zaten konusamıyorum ozguven 0 , ben gecmiste bayagı siskoydum ve hep dalga konusuydum ama biraz zayıfladım ama tam olarak degil göğüslerim yağlı kısayım vucut zayıf degil acıkcası yaglı bi vucuda sahibim benim tek istegim su yagları eriteyim ama nasıl yapacagım bilmiyorum benim bu hayatta tek carem sizsiniz bana nasıl yakacagıma ait program verin hangi kardiyo yapacagım soyleyin lutfen ... Spor salonuna gidemem okul var ve uzak . Koşu yapacak alan var siz sadece beni yonlendirin lutfen ya . Artık bende ezilmemek istiyorum yakısıklı olmak istiyorum nolur yardım edin . Herkesi sasırtmak istiyorum ozellikle o dalga gecmeyi asla bırakmayan arkadas diye gecinen insanları. Siz beni yeterki yonlendirin ben disimi tırnagıma takacagım.
Simdi ne yapiyorsun biliyomusun kendine bir soz veriyosun ve ne olursa olsun vaz gecmeyecegim diyorsun sonra ekmek seker tuz yag makarna pilav cikolata bunlari tuketmeyi birakiyorsun sabah guclu bi kahvalti ardindan bi ara ogun elma gibi sonra besleyici bir ogle yemegi sonra bir ara ogun daha sonra az bir aksam yemegi aksam yemeklerin 6 dan once olsun gec yemek yeme sonra bol bol tempolu kosu bol bol su ic 30 45 dakika kos su cok onemli sonra evde sinav mekik gibi temel hareketleri uygula forumdan bulabilirsin ev de uygulayabilecegin hareketleri sakin pes etme basarilar...
Günde en az 2,5 lite su iç, kola gibi şeyleri sakın içme, cips, fast-food, ekmek, çay içiyorsan şekerini azalt, gece yemek yeme, canın sıkıldıkça koş, evin içinde yapabileceğin şeyleri birazdan atacağım aşağıya.[DOUBLEPOST=1426878487][/DOUBLEPOST]Crunch (3x20)
Simdi ne yapiyorsun biliyomusun kendine bir soz veriyosun ve ne olursa olsun vaz gecmeyecegim diyorsun sonra ekmek seker tuz yag makarna pilav cikolata bunlari tuketmeyi birakiyorsun sabah guclu bi kahvalti ardindan bi ara ogun elma gibi sonra besleyici bir ogle yemegi sonra bir ara ogun daha sonra az bir aksam yemegi aksam yemeklerin 6 dan once olsun gec yemek yeme sonra bol bol tempolu kosu bol bol su ic 30 45 dakika kos su cok onemli sonra evde sinav mekik gibi temel hareketleri uygula forumdan bulabilirsin ev de uygulayabilecegin hareketleri sakin pes etme basarilar...
Anladım cok tesekkur ederim .[DOUBLEPOST=1426924061][/DOUBLEPOST]Ben genc ve fit adlı youtube de kanal var orda bi kardiyo programı gordum 60 dklık ama ben 20 30 dakikaya anca geldim ve bırakmak zorunda kaldım resmen kan ter icinde kaldım heryerim agrıyo ama bence bu iyi bisey ben bu programı 2 hafta uygulayacagım verdiginiz beslenme ve hareketleri de uygulayacagım ama heryerim agrıyo kaslar falan . Gercekten cok terledim kosuda o kadar terlemiyorum ve koşu daha sıkıcı yanında kişi olmadıgında bence bu daha iyi sizce ?