Vücudum Kilo Almalı Yüzüm Vermeli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar ben 15 yaşındayım fakat vücudum çok zayıf .
Boyum 1.70 kilom ise 50 . Buna rağmen vücudumun yanak kısımları çok şişkin duruyor ve hafif gıdık var gibi , çenem de pek belli olmuyor .
Bu yüzden 1 hafta sonra falan diyetisyene gidicem kilo almak için ama aynı zamanda suratımdaki fazlalığı vermek istiyorum . Ayrıca göbeğim ve göğüslerim yok ama etim çok yumuşak ve esniyor yanaklarım da öyle . Seneye yaza kadar body salonuna gitmeyi düşünmüyorum.

Sizce ben şuan ne yapmalıyım ? 10.sınıfa geçtim bu seneler benim için çok önemli hatları belli olan ve çok kaslı olmasa da fit bir vücut istiyorum . Evde yapabileceğim egzersizler vs yardım eder misiniz ?

kızlar öyle seviyor dostum :) benim 1 yıl önce öyleydi süerkli bir taciz içerisindeydim :D :D

şaka maka yüzü ayırmak çok zor o genetik bir şey kilo alırsın ama yüzden vermek veya yüze kilo aldırmak ok zor ünlü vücut geliştirmecilere bakarsan yüzleri vücutlarına göre küçük kalır

suratımı seviyorum yanaklar dışında biraz :D önceden bu kadar değildi hiç değilse zayıflayınca gidiyordu . Maske falan yok mu bunun için yada evde küçük masaj aleti var onu yüzüme denicem :D

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:41 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:57 ----------

yani arkadaşlar , kilo alcam fakat fazla yağları yakıp kas yapmak istiyorum evde yapabileceğim egzersiz koşu vs.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link :

Arama Kelimeleri : yüz, yüze , yüzüm, yanak

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı