Uzun zamandır body yapmadım yardımmm

Merhaba arkadaşlar bundan 3 ay öncesi bodye ara ara gidiyordum.Çok düzenli ve sık bir program uygulamıyordum.Ama yine de iyi çalışıyordum.Çok abartılı bir kas kütlem de yoktu. 3 ay boyunca hiç bir spor aktivitesi yapmadım şınav bile çekmedim.
Üst göğüs,boyun tarafında ince çizgiler çıktı.Bunlar kas yırtılması mı sarkması mı ne oluyor bilmiyorum. Tekrar başlarsam bodye ince çizgiler yok olur mu? Abartılı bir kasım yok ama yine de fena değil. Boyum:182 kilo : 79 yaş:20

Lütfen yardım edin..
:confused:

Ohooo bende birsürü var onlardan eğer hala kırmızılarsa kremle onları küçültebilirsin.İnternette okuyup verim aldığım tedavi programı vardı dur yazayım bende işe yaramıştı yeni çatlakların oluşumunu engelleyip eskilerini de büyük ölçüde onarıyor hala kırmızılarsa;
Medicassol.................sabah
Acnelyse Krem..........akşam
Evigen Ampul............haftada 2-3 defa
Bu ilaçları kullan eczaneye gidip hepsini temin edebilirsin üçünüde aldığın zaman 11 tl mi 12 tl mi tutuyordu.Kolay gelsin...Geçmiş olsun.

Ohooo bende birsürü var onlardan eğer hala kırmızılarsa kremle onları küçültebilirsin.İnternette okuyup verim aldığım tedavi programı vardı dur yazayım bende işe yaramıştı yeni çatlakların oluşumunu engelleyip eskilerini de büyük ölçüde onarıyor hala kırmızılarsa;
Medicassol.................sabah
Acnelyse Krem..........akşam
Evigen Ampul............haftada 2-3 defa
Bu ilaçları kullan eczaneye gidip hepsini temin edebilirsin üçünüde aldığın zaman 11 tl mi 12 tl mi tutuyordu.Kolay gelsin...Geçmiş olsun.

sporla filan sıkılaştırmazmıyım ilaçsız?

Back
Yukarı