Uyuyamıyorum arkadaşlar yardım edin.

berkerol

Üye
Arkadaşlar daha önce spor yapıyordum kendi çapımda. açıkcası çok bir ilerleme göremedim. Daha snra askere gittim. 20 gün oldu geleli. Askerde uyumamak gibi bir sıkıntım yoktu açıkcası.

Askerlik bitti, gece uyuyamıyorum. Sabaha kadar uyanığım, bazen sabah 6da kalkıp 11-12 bazen 13'de uyanıyorum. Uyuduğum zaman da, kalkmak çok zor oluyor benim için. Kafamı kaldıramıyorum. Üstümden tır geçmiş gibi oluyor. Bunun sebebi ne acaba ?

Hocam psikolojik olabilir mi ? Yani ordaki tempoya alışmışsındır falan ne bileyim evinde o enerjiyi harcıyamıyosundur

bendede aynı problem olmuştu.melatonin kullanarak sorunu çözdüm.akşam rahatlatıcı içecekler içmeyi dene.

Hayat degisikligi psikolojik, aksamlari papatya, melisa gibi caylar tuketebilir veya bir sure duzene girene kadar bitkisel bir sedatif alabilirsin eczaneden.

Bunun çeşitli sebepleri olabilir.Uyku düzenini yeni yaşantına adapte etmek için melatonin takviyesi kullanmanı öneririm.1-2 ay düzenli kullanabilirsin.Onun yanında gaba denilen yine uykuya vücudu gevşeterek yardımcı olan doğal bir gıda desteği var, onu da ekleyebilirsin.Bunların hiç biri mallık dalgınlık şapşallık yapmaz.Diğer bir çok şey ya zayıf yada dediğim yan etkilere sahip...

arkadasların dediği gibi gercekten pisikolojik bende hiç uyuyamıyordum gözlerimi kapatıyorum uymayı deniyorum ama nafile zor uyuyordum hatda bu yüzden dolayı uyku hapı bile kullanmayı istedim ailem izim vermedi zamanla iyiki kullanmadım artık kafamı yastıga koyar koymaz uyuyorum .

Back
Yukarı