Ustalardan Öneri

Merhaba Saygıdeğer kardeşlerim ve hocalarım 102 kıloyum boyun 1.75 duzenlı olarak cardıyo ve spor yapmama ragmen az bır kılo kaybedebıldım Ben Bu surecı hızlandırmak ıcın yag yakıcı kullanmak ıstıyorum L-cartini yi onerırmısınız bıde nerde satıldıgını ve hangı turu oldugunu solersenız veya resımlı olarak lınk vererek yardımcı olursanız kardeşinize buyuk emegınız gecer Saygılar

Değerli üyemiz;

Konunuz ilgili bölüme taşınmıştır

Önceki Yer: Yağ Yakıcı Günlüğü

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme başlık açmaya özen gösteriniz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Merhaba Saygıdeğer kardeşlerim ve hocalarım 102 kıloyum boyun 1.75 duzenlı olarak cardıyo ve spor yapmama ragmen az bır kılo kaybedebıldım Ben Bu surecı hızlandırmak ıcın yag yakıcı kullanmak ıstıyorum L-cartini yi onerırmısınız bıde nerde satıldıgını ve hangı turu oldugunu solersenız veya resımlı olarak lınk vererek yardımcı olursanız kardeşinize buyuk emegınız gecer Saygılar

öncelikle sıkı bir diyet programı uygulamalı ve bunun yanında carnitin ve thermo yağ yakıcı kullanmalısınız(animal cut,hardcore x).bunların yanında haftanın en az 3 günü cardio yaparsanız amacınıza ulaşabiliceğinizi düşünebiliyorum.

eğer yeni başlıyorsan yağ yakımına hemen besin takviyesi yada thermo yağ yakıcı olayına girme derim sıkı bir diyet ve düzenli bir cardiyo ile bir ay kadar vucdun ne kadar yağ yakıyor onu gör önce daha sonra diyer yolları denemeni tavsiye ederim.l-carnitine mucizeler yaratmoyor ben multipowerın lcarnitinini kullandım antremanlarda ter atmamda çok yardımcı oldu ama yağları silip attığı söylenemez.Ben 25 ayda 17 kilo verdim bunuda düzenli cardiyo ve iyi bir diyetisyenden aldığım diyete borçluyum.Uzun lafın kısası önce beslenmeyi düzene koymalısın sonra cardiyoya düzenli devam et emin ol güzel sonuçlar alırsın.Başarılar şimdiden.

biraz beslenme düzeninden bahsedermisin ? daha sağlıklı yorum yapabiliriz. beslenmen kötüyse ne kullanırsan kullan sonuç alamazsın.

Back
Yukarı