çok fazla bayılmıssın.tek tablet saf amıno degerı 2000 bıle degıl.ıcerısınde bol mıktarda vıtamın var.şişirilmiş bir urun.bu urunun 700 tablet olanını denızlıde gormustum.160 ytl. idi.kendını kanıtlamıs urunlerı tercıh et alımlarında.ultımate amıno 2000 mesela.jrarnie dedi:zaten iriyim dostum , amacım bulk görünmekten kurtulmak ... yanında başka bir ürün kullanmayı düşünmüyorum ... tek başına ne gibi yarar sağlar bana bu amino ürünü ?= bu arada 120 tablet 80 milyon ...
bencede cok vermişsin ayrıca amacın yağ yakmaksa bu ürün tek başına sana yeterli olamaz..diyete başla ve diyetin 1.ayından sonra l-carnitine kullan..o zaman amino işine yarar..guardbody dedi:çok fazla bayılmıssın.tek tablet saf amıno degerı 2000 bıle degıl.ıcerısınde bol mıktarda vıtamın var.şişirilmiş bir urun.bu urunun 700 tablet olanını denızlıde gormustum.160 ytl. idi.kendını kanıtlamıs urunlerı tercıh et alımlarında.ultımate amıno 2000 mesela.jrarnie dedi:zaten iriyim dostum , amacım bulk görünmekten kurtulmak ... yanında başka bir ürün kullanmayı düşünmüyorum ... tek başına ne gibi yarar sağlar bana bu amino ürünü ?= bu arada 120 tablet 80 milyon ...
jrarnie dedi:arkadaşım spor salonuna bir adam getiriyor bunları hocanın arkadaşı , nerden anlarız ki kaçak olduğunu , kutuda olumsuz bir şey göremedim ben , ama dediğin gibi de olabilir tabi bilinmezz![]()
:lol: :lol: :lol:arnoldjr dedi:valla haklisin..biri bana demisti ki,universal avrupa icin farkli urunler uretiyor.biliyordum ama gormemistim..ya ben bu urunu fibo`da bile gormedim ama varmis..
o zaman soyle diyelim..dikkatli alin.cok ucuzsa kesin almayin...
soyledıgın kısmende olsa dogru.amıno 2700 bulgarıstan uzerınden 80 mılyona 700 tablet olarak satılıyor.ıcerıgındede soya proteınını agırlıklı olarak kullanmıslar.fırmanın orjınal lıstesındekı urun yakından bakılırsa daha farklı.arnoldjr dedi:amıno 2700 dıye bır urun yok!!!sahte bulgar yapımı onlar...merak eden baksın
www.universalnutrition.com