UNİVERSAL ANİMAL STAK 2

arkadaşlar bu ürün hakında bilgisi ve deneyimi olan varmı acaba çok iyi bir ürünmüş gibi lanse ediliyor ve tavsiyelerinizi bekliyorum ayrıca ürün nasıl kulanan arakadaşlar vardır umarım aydınlanmak istiyorum sanki karanlıkta kalmış gibiyim bu ürün hakındaki bilgiler doyurucu ve tatmin edici gelmedi bana ben kulanmış arkadaşların bilgisini ve bilen kişilerin bilgisini bekliyorum abilerim umarım güzel bilgiler gelir çok teşekür ederim şimdiden :arrow: :?:

bende zaten sadece kataloğa bakıyorum ama bakmatan bişey fazla anlaşılmıyor iyi bişeye benziyor evet umarım kulanan vardır bunu gerçekten merak etim teşekür ederim dostum bu bilgin için genede

Animal iyidir

Slm dostum ben uzun zamandır siteyi takip ediyorum bu benim ilk msjım bu ürünün ikinci kutusunu kullanıyorum şu an yanında birde animal nitro alıyorum.
Ben ikisindende çok memnunum kilo vede ölçü aldım yağ oranımda değişmedi tavsiye ederim.Oldukça başarılı :evil: .

Animal Stak 2

Urunun kutusunu gormedim o yuzden kutusunun ustunde yaziyormu bilmiyorum ama bazi sitelerde urunun aciklamasinda soyle bir ibare mevcut:

"NOTE: Use of this product may be banned by some athletic associations. Athletes should consult with their sanctioning authority before use."

Icerigine bakip bilen biri yorumlarsa iyi olur. Cunku iceriginde benim yabanci oldugum epey madde var.

bildiğim kadarı ile türkiyede olması lazım forumdaki profesyönel arkadaşlar bir el atsanız şu mesaja bir bakın lütfen nasıl bir ürün bu

Şu milli piyangodan 20 milyon YTL yi alır almaz ilk işim canavar gibi bir salon açmak ve Universal gibi kaliteli bir iki firmanın TR Distribütörlüğünü almak olacak. :D O zaman supplemente boğacağım hepinizi... 8) Bir alana bir bedava hatta Bodyforumtr üyelerine bir alana 3 bedava olacak ürünler. Nasılım ? :D

abi süpersin milli piyango sana çıksın dostum abuuu banada bende isterim 1 alana 3 bedava çok çok güzell ürün hakında baya bilgi topladık galiba :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

spormen dedi:
abi süpersin milli piyango sana çıksın dostum abuuu banada bende isterim 1 alana 3 bedava çok çok güzell ürün hakında baya bilgi topladık galiba :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Valla dostum bahsettiğin ürün normal satış sitelerinde yok sadece bir açık artırma sitesinde buldum ürünü 109 YTL diyor orada da hemen al fiyatı. Fazla kullanılan br ürün olmadığından (en azından Türkiye'de) sanırım kimse sağlıklı yorum yapamıyor. Tabi ki bende. :D

"Prohormon" Türkiye'de o yüzden yok.

Ayrıntılı incelemesi burada var:

http://www.bodybuildingforyou.com/supplements-reviews/animal-stak-review.htm

Ürünün içeriğinde,

4-Androstenedione, 19-Nor-5-Androstenedione 5-Androstenediol , DHE var.

ANDROSTENEDİONE: Andro 100, D-Bol Methadrostenel ve Androstene Dione gibi ürünlerde bulunan Androstenedione, kansere yol açabiliyor. Sporcuların kullanması yasak.

Basit bir ürün değil, kullanmadan önce iyi incelemek lazım.

bu ürünü bende merak ediyorum acaba arkadaşlar forumda bu konu hakında bu ürün hakında bir bilgi bulamıyorum yeniyim forumda bu ürünü kulanan varmı acaba baya etkili olduğu söylenebilrimi acaba

arkadaşlar ben bu ürünü nerden bulabilirim almak istiyorum bu ürün çok iyimiş türkiyede nerde bulabilirim acaba alman bir siteye yazdım sizin ülkenize gönderemiyoruz dediler nedense bende cevap olarak ben bütün riski alıyorum dedim adamlar yazmadı bir daha arkadaşlar nerden alabilkirim yurt içinde açacaba

Back
Yukarı