Ultimate Kakolu Whey Pro

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

cagatay

Yeni Üye
ultımate kakolu whey proteın tozu aldım...sızce ıdmandan ne kadar once ve sonra almalıyım...bıde sut mıktarı ne kadar olsun

hem siteyi hemde kutunun üzerini okumani tavsiye ederim

Re: Ultimate Kakaolu Whey Pro

cagatay dedi:
ultımate kakolu whey proteın tozu aldım...sızce ıdmandan ne kadar once ve sonra almalıyım...bıde sut mıktarı ne kadar olsun

Aldığın ürünü mü incelemiyorsun yoksa dalga mı geçiyorsun? Sizcesi bizcesi yok sordukların üstünde yazan şeyler hadi ingilizcen yok desek sitede yazıyor. Bana kalsa kilit ve çöp kutusu ama arkadaşlar cevap yazmış.

Re: Ultimate Kakaolu Whey Pro

DaFFy dedi:
cagatay dedi:

Aldığın ürünü mü incelemiyorsun yoksa dalga mı geçiyorsun? Sizcesi bizcesi yok sordukların üstünde yazan şeyler hadi ingilizcen yok desek sitede yazıyor. Bana kalsa kilit ve çöp kutusu ama arkadaşlar cevap yazmış.

Senimi kıracaz DaFFy :D Bende öyle yapacaktımda saydam cevap yazmış diye bırakmıştım.

Not:

Saydamda kilitlemisti ben birak bekliyelim cevap nolacak dedim, cunku bence fazla olmaya basladi. Kurallari okumak okadar zor olmasa gerek :!:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı