• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Toplamda 7 aylık çalışma Resimlerim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan speara
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tebrik ederim dostum , çok iyi bir gelişme katetmişsin

creatini son 2 aydır mı kullanıyorsun acaba? yada şöyle diyim ilk msj ındaki sup stuck ına herhangi bir ek yaptınmı ?

tebrik ederim dostum , çok iyi bir gelişme katetmişsin

creatini son 2 aydır mı kullanıyorsun acaba? yada şöyle diyim ilk msj ındaki sup stuck ına herhangi bir ek yaptınmı ?

Creatin kullanımına başlayalı 3 ay oldu ama 3 hafta ara verdim bu zaman zarfında.Protein tozu surekli kullanıyorum.İlk mesajımdan sonraki fark şudur ;

Hersabah mutlaka haşlanmış yumurta beyazı 4-6 adet , ve akşam yemeklerinde en az yağ kullanımı yada yagsız .Supplemetler hep aynı sadece ultimate nutrition iso 93 protein tozu ve weider creatindi düne kadar.
Bugünden itibaren animal max protein tozu , weider creatin ve animal pak kullanmaya başladım .gelişmeleri bir iki aya kadar tekrar fotograflayıp yeni bir başılk altında toplayacağım.teşekkürler.

tebrik ederim cok iyi iş cıkarmıssın sana bi kaç sorum var basladgında kaç kıloydun suan kaç kılosun?ilk basladıgından iyibaren vg ilemi basladın yoksa ılk etapta cardıo yapıp sonramı vg yapmaya basladın ve proteine kaçıncı ayda basladın?tesekkurler

Çok iyi. Mükemmel. Birçok insana örnek olmalı bu resimler. Azimli ve düzenli çalışmanın sonucu senin fotoğraflarından belli oluyor ama biraz daha göğüs çalışmalısın her yer süper göğüs biraz eksik geldi bana :)

tebrik ederim cok iyi iş cıkarmıssın sana bi kaç sorum var basladgında kaç kıloydun suan kaç kılosun?ilk basladıgından iyibaren vg ilemi basladın yoksa ılk etapta cardıo yapıp sonramı vg yapmaya basladın ve proteine kaçıncı ayda basladın?tesekkurler

Evet ilk başladıgımda 74 kg idim.Tam 2 ay agır kardiyo antrenman yaptım ve 1 ayın sonunda yavas yavas vg ye basladım 2. ayın sonunda protein ve creatine basladım.

Gobegi nasil erittin onu merak ediyorum. Bende de armut gobek var senin baslangicta oldugu gibi. Antremandan sonra karin kasi calisiyormusun veya off gunlerde ?

güzel gelişme.
arkadaşlara örnek olabilir

son 2 ayda sanki patlama yapmış gibisiniz kollar çok güzel şekil almış fit bir vucüt elde etmişsiniz altyapıyı güzel bir şekilde oluşturmuşsunuz.4-5 ay sonra daha iyi bir fotografla çıkarsınız umarım
kolay gelsin

Back
Yukarı