htcoksz
Üye
Malzeme
Pirinç 1 çay bardağı
Su 3 çay bardağı
Pirinç Sirkesi 2 yemek kaşığı
Konserve Ton Balığı 1 adet (100 gr)
Salatalık 1/2 adet
Nori(suşi yosunu) 2 adet
Yapılışı
Pirinçleri yıkadıktan sonra suda kaynatınız. Haşlanınca soğuk suda yıkayıp süzünüz Pirinç sirkesiyle karıştırınız. Küp doğranmış salatalık ve ton balığını
pirinçle harmanlayınız. Karışımı norinin üzerine yayıp, rulo yaptıktan sonra ince dilimler halinde kesiniz.
Pirinç 1 çay bardağı
Su 3 çay bardağı
Pirinç Sirkesi 2 yemek kaşığı
Konserve Ton Balığı 1 adet (100 gr)
Salatalık 1/2 adet
Nori(suşi yosunu) 2 adet
Yapılışı
Pirinçleri yıkadıktan sonra suda kaynatınız. Haşlanınca soğuk suda yıkayıp süzünüz Pirinç sirkesiyle karıştırınız. Küp doğranmış salatalık ve ton balığını
pirinçle harmanlayınız. Karışımı norinin üzerine yayıp, rulo yaptıktan sonra ince dilimler halinde kesiniz.