NeverGiveUp44
Üye
Arkadaşlar bu ürünü daha önce kullanan var mı? Yakın zamanda paraya kıyıp pre workout ürünü almak istiyorum. Yorumlarınızı bekliyorum...
https://www.******.com/urun_ayri/urunler/tnt_light_fuse_pre_workout_170gr.jpg

Kullanıcı ve bir satıcıyım aynı zamanda müşterilerin çoğuna göre fiyatı verebildiklerine göre fazla yorumunu yapıyorlar.Arkadaşlar bu ürünü daha önce kullanan var mı? Yakın zamanda paraya kıyıp pre workout ürünü almak istiyorum. Yorumlarınızı bekliyorum...![]()
![]()
Peki bir kullanıcı olarak sizin görüşleriniz nelerdir?Kullanıcı ve bir satıcıyım aynı zamanda müşterilerin çoğuna göre fiyatı verebildiklerine göre fazla yorumunu yapıyorlar.
Preworkout olayı çok fazla kişiden kişiye değiştiği için oraya girmek istemedim ama bence çok büyük bir fark yaratmadı. Hocam o kadar pahalı olunca kıyıpta kullanamıyorsunki gönlüncePeki bir kullanıcı olarak sizin görüşleriniz nelerdir?
Anladığım kadarıyla şekliyle kalmış bir ürün etki olarak da güçlü bir ürün öneriniz varmıdır peki ?Preworkout olayı çok fazla kişiden kişiye değiştiği için oraya girmek istemedim ama bence çok büyük bir fark yaratmadı. Hocam o kadar pahalı olunca kıyıpta kullanamıyorsunki gönlünce
Peki bir kullanıcı olarak sizin görüşleriniz nelerdir?
Olimp pump express kullananlar memnun önerebilirim.Anladığım kadarıyla şekliyle kalmış bir ürün etki olarak da güçlü bir ürün öneriniz varmıdır peki ?