Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
tkd hariç esnekliğe önem verilen sporlar hangileri?
Ve türkiyede hangilerini tam olarak öğrenebiliriz? Tkd dan sıkıldım. Sürekli aynı şeyler. Daha fazla hareket çeşitliliğinin olduğu hangi dallar var?aklıma capoeira geliyor ama yine de buraya sorayım dedim.
Kick boks,MT,Wing chun,hapkido yani kısacası yüksege tekme olan her sporda olabilir boks ada gidebilirsin tkd ile hareketleri birleştirip kendi sanatını yarat
dostum, şu anlık uzak doğu sporları içinden karşılıklı dövüşü en az olduğu sporu seçmeyi düşünüyorum. amacım zaten kondisyon. ama aynı zamanda vücudumun fiziksel kapasitesini de artırayım istiyorum. bunu yaparken karşıdaki birine zarar vermek yada zarar görmeyi çok saçma buluyorum. şimdi ben örn. kb a gitsem desem ben hiç dövüşmeyeceğim adam beni takmaz iyi der dövüşme. ama bana bir şey katamaz. çünkü o sporun tabanında dövüşerek ant. yapmak var. o nedenle biraz dansa benzesin yani antrenmanları bireysel odaklı olsun istiyorum. bilmem anlatabildim mi. tavsiyeleri ona göre yaparsanız sevınırım.)
hocam ben kb a yazılmaya gittiğimde ant. da var mı diye sordum karşılıklı dövüş evet dedi. ben yapmasam olur mu dedim hocaya, o da olur tabi sadece kondisyon çalışırsın dedithums: