• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Tifosi'den resimler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tifosi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

tifosi

Üye
spor salonundaki hocam artık senin proteinlerle karbonhidratlarla gelişemiyeceğini soleyip bana methan vermek istedi reddettim ve salondan ayrıldım gain fast karbonhidrat alsam bulk sağlayabilirmiyim ama cok hızlı calısan bi metabolizmam var ve kilo alamıyorum 1.81 boy 70 kgkafa_

yazın yaklaşması ile yeni arkadaşlar resim ekleyip yorum almak telaşına giriyorlar forumu okuyalım lütfen.

doggetman kardes amacım yorum almak degil sadece gainer kullanmalımıyım? sorusuna cevap arıyodum cunku hocam bana methan vermek istedi vucutta su toplucağını protein emilimini hızlandırıcağını soledi.Bende ufak çapta bi araştırma yapınca ne kadar zararlı oldugunu ogrendim,sadece gainer konusununda emin olmak istedigim için fotolarımıda koydum

ayrıca yeni derken forumda yeni oldugumumu yoksa bu sporda yeni oldugumumu kastediyosunuz,eğer sporu kasteediyosanız 1 senede supplement siz bu vucudu yaptım pekte yeni sayılmam heralde

başlık kurallar gereği güncellenmediği için kilitlenmiştir..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı