The Expendables 2 (Cehennem Melekleri 2)

jan1

Üye
Sonunda Byük gün bugün the expendables 2 Yayına girdi.Bugün vizyona girdi.Serinin birinci filmi çok büyük bir hasılat yapmış.Senarislerin söylediklerine göre asıl film ikinci serisiymiş.Çok iddalı konuşuyorlar.Zaten o kadro oturup muhabbet etse bile izlenir :)
Filmi belki hiç izlememiş olanlarınız vardır.Benden tafsiye mutlaka gidin bu filme.
Biraz tanıtımını yapmak istiyorum

Filmin adı:The expendables 2
IMDB Puanı= 8.1 / 10
Filmin Puanı=9.5 /10
Tür=Macera, Aksiyon
Vizyon=17 Agustos
Yönetmen: Dave Callaham

Senarist=Ken Kaufman , Richard Wenk , Sylvester Stallone , Dave Callaham , David Agosto

Oyuncular(Karışık)
Sonuna yıldız attıklarımı mutlaka gördügünüzü tahmin ediyorum
Arnold Schwarzenegger *
Bruce Willis *
Jean-Claude Van Damme *
Jet Li *
Sylvester Stallone *
Jason Statham *
Dolph Lundgren *
Terry Crews
Liam Hemsworth
Charisma Carpenter
Randy Couture *
Chuck Norris *
George Zlatarev
Amanda Ooms
Scott Adkins *
Nan Yu
Nikolette Noel
Novak Djokovic
Cash Mimis
Yani tamamına yakın kısmı ki ben hepsini tanıyorum çok ünlü kişilerdir
Oyuncuları filmden görelim :)
[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=jq9Rd4j0W4k&feature=fvst[/YOUTUBE]
Süre=102 dk.

Filmden fragman
Ana fragmanlar
[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=XQf3YP8p85I[/YOUTUBE]

Evet bugün gidiyorum.Ankara /Antarares filmi izlemeye gidicem.Sizinde aranızdan gidicek olan var mı ?

Son düzenleme:
yarın gideceğim ilk filmi çok beğenmiştim aksiyonu boldu şimdiki dahada iyi olacak gibi 80lerin 90ların tarzındaki aksiyon filmlerini seviyorum bol aksiyonlu oluyorlar ve sıkıcı olmuyorlar

En kısa zamanda gitmeyi planlıyorum bu ekibi tam çılgın zamanlarında olduğunu düşünsenize bomba, daha böyleleri gelmez dünyaya

aksiyon tarzı filmlerle pek aram yoktur ama sırf bu kadro için sinemaya gidicem

konuyu açmayı düşünüyordum açtığınız iyi olmuş fekat. lültür sanat bölmüne açsanız daha iyi olurmuş.

aralarında en genç görünen Chuck Norris. adam hiç yaşlanmıyor gibi.

Bıyıklar yakısmıs stallone amcamıza :) 2. fragmanda dıkkat ceken arnold'un araca bınmek ıcın kapıyı kırması :D scott adkins de fılme renk kattıgı kesın..

Sylvester Stallone,Arnolds Schwarzenegger,Bruce Willis,Chuck Norris.Bu adamlar neyle besleniyorlar hiç yaşlanmıyorlar hele Sylvester.Adam 66 yaşında cidden saygı duydum.Bu arada filmde Hale Ceaser yani Terry Crews da ne vücut varmış öyle

2 gun once filmi izledim gerçekten harika bir film gerek kadrosu gerek dövüşler harika yalnız o alıstıgımız boyka nın olüm sekli olmamış :D

Ouuuvv böyle bişey olmaz. Filme bayramın 1. günü gittim. Hayran kaldım. Filmin 1. si 2. sinin yanında halt etmiş. Süperdi. Scott Adkins vs Jason Statham ve Vam Damme vs Stallone dövüşleri müthişti.

dövüş sahneleri çok iyiydi ilkinden daha çok iyi bence Bruce Willis ve Arnold daha çok görünüyor filmde Van Damme kötü adamı canlandırıyor Scott Akdinsde aynı kötü adam rolünde Stallone 65 yaşında aksiyon filmlerinde yüksek performans sergiliyor hayran kalmamak elde değil araya küçük espriler koyulmuş ancak Jetli çok görünmüyor filmde ve bu filmden sonra motivasyonum arttı ve spor yapma isteğim yükseldi:D Chuck Norriside özlemiştik 71 yaşında ama en fazla 40-45 gösteriyor

Back
Yukarı