Ter kokusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan chissio
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Öncelikle merhaba arkadaşlar , sizin bir konuda fikrinize ihtiyacım var .
Konu onceden hiç ama hiç olmayan ancak son 3 4 aydır geçmek bilmeyen bir koltuk altı ter kokması durumu söz konusu . Biraz igrenç bir durum ama paylaşmam lazım . Ben bu olayın protein alımını fazlalaştırmam ile bağlantılı oldugunu ve vücudumun cok asidik moda geçmesiyle alakalı goruyorum .Günde protein supplementlarıyla beraber 200 -250 gram a yakın protein alıyorum . Acaba böbreklerim artık protein sentezlemesini yapmayıp katabolik duruma geçmiş ve direk atım mı yapıyor . Siz ne düşünüyorsunuz. Bugun itibariyle en azından sabah kahvaltısında yumurta ( minumum 5 beyaz yemekteydim ) yı bıraktım. En azından bir süre hayvani protein i azaltmayı planlıyorum . Eğer ki öyleyse sizce nasıl bir beslenme methoduna geçmeliyim . Bu durum başına gelen ve cozum bulabilmiş arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.

P.s : Kan tahlillerimi ve böbrek karaciger fonksiyon testlerini düzenli yaptıran biriyim ve en son 2.5 ay once yaptırdım . Bir sıkıntı cıkmamıştı

Yardımlarınızı ve düşüncelerinizi bekliyorum .

Tesekkürler.

Ya hagahsga kardesim tanisan beni boyle demezsin. Abartmiyorum spor sonrasi dahil bugun 4 kez aldim okul oncesi sonrasi spor sonrasi ve 20 dk once :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

dove koltuk altı stick deo kullan. ama şu beyaz ince belli kutuda olan. genelde bayanlar kullanıyor. "man" olanı değil. onun etkisi 1-2 saat sürüyor. oteki beyaz olanın etkisi ertesi gün bile devam eder. üzerinde anti... bilmem ne yazıyor. anti bakteriyel mi ne

Back
Yukarı