Tek Sorun Boy

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar yaşım 17

boyum 177 cm
kilom 62 k

vücüdüm iyi yağ oranım cok az dümdüz karın kaslarım pazularım falan cok iyi belli gelişmek istemiorum tek sorun boy boyumun 195 olmasını istiorummmmm hemde cok

bunun için ana sayfada bi gh falan birşeyler yazıordu hiç bir şey anlamadım o ilaç neyin nesi nerden alcaz bana acıklarmısınız onu alıp kullansam uzarmıyım lütfen bir bilgiii ???

Benim boyun 166 15 yaşındayım bende diyorum boyum 175 felan olsun senin gibi bence senin boyun gayet iyi o kadar uzun olmakta iyi değil bence 185 çok iyi bana göre.

ya hayır ben voleybol oynuorum ve uzmam lazım ama artık babmdan cok sakalım var ve bbamın boyu 175 anamın ki 160 genetiktede ailede 175 den uzun hiç bir akrabam yok :(
kısacası uzmam durdu ama buna rağmen o hormonla ilgili bilgi nerden alınır ilaç mı iğne mi hap mı kullanırsam uzarmıyım kaç para nerden alırım ne kadar zamanda uzarımmm ???

tamam da kendimi kobay faresi gibi kullanmam internet üzerindeki kimyasalları almam :(

bize kesin bir cevap verebilecek birileri yok mu yada kesin bi cevap ala bilmek için hastaneye mi gitmeliyim ki ?

Uzamaz kardeş Öyle ilaçlarla filan Bundan sonra bi 3cm daha uzarsın anca.

ilaçla uzansaydı sokakta 1 tane boyu kısa insan bulamazdınız genetık neyse o beslenme ve hayat şartıda etkıler ama asıl payı genetık alır

maddida durmunu bilmiyorum ama imkanın varsa bi özel hastanede uzman bir doktorla görüş bu konuyu sana bazı testler yaparlar belki boyunun uzama ihtimali vardır ve eğer ihtimal varsa ona göre bi sistem kurarsın burdada kimse doktor değilki yada senin DNA hakkında fikrimiz yok.biz sana en fazla sağdan soldan arkadaşlarımızın yapktıklarını anlatırız ama oda herkese farklı etki yapar.

gowt hormonu eczaneye git ordan verırler..yada pratısyen hekıme yazdır bı sorun cıkmaz hemen yazar..sanırım boyle bı cvp beklıyosun...o senın dedıgını ergenlık cagına gırmeyen bebelere verırler.normal bı ınsana en basta vucundakı zararsız bı tımoru buyutup KANSER YAPMa ıhtımalı oldukca fazla sen boyle sevdalardan vaz gec allah ne verdıyse uzar zaten..

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Arama Kelimeleri : boy

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı