Tek Komplexim GÖBEK

merhaba arkadaşlar benim bir sorum olucak ilk öncelikle 18 yaşındayım 5 aydır fitness yapıyorum vücüt ölçülerim

omuz: 130cm
göğüs:109cm
bel:94
boy:1.87
kilo:92
bacak: 54 yalnis hatirlamiyorsam
kol: 36-39 / Antreman esnasında 40 41 gibi bir sey oluyor

arkadaşlar vucut olculerim ne kadar iyi kotu bilmiyorum ama 6 7 cm artmis bir sekilde buyumesi gereken bolgeler verdogim cabanin sonuclarini aliorum ama zira göbek öyle değil aynı hep bu durum beni stresse sokuyor bir türlü kurtulamadım diğer bölgelere calisip gelistirebiliyorum ama gobek aynı gogsumun altinda 1 et katmanı cikti onceden yoktu karin sıkıstirinfa gogus gibi cıkıyor bu dahada sistiginemi isaret? :mad:

Cardio ve diet yapıyor musun? En önemli soru bu ikisi

Abi vucut genellikle ilk gobekten yaglanir bu yuzden en son orasi erir bunu kafaya yazicaksin aceleci olmayacaksin. Ote yandan bunun bir hilesi de var tabi, yesi cay icmek ve hayatindan sekeri cikarmak.

anladım hocam peki bu katman olayı nedir hicam ? gogus altinda bi katman var eridigine bir sey midir yokss dahada kotulestigine belirgisidir 1 2 haftadir kardiyo basladim

yvarezyr.jpg

buyrun hocam

Bu bence bildigimiz yag tabakasi, zamanla duzelecegini saniyorum fakat fazla hizli gitme ki deride sarkma catlak olmasin. Bir de su ic bol bol. Savas hoca bayanlarin kol sarkmalarina oneriyordu buna da etklidir bana kalirsa. Fakat dedigim gibi sekeri birakirsan kendin de sasiracaksin direk yaglar gidecektir, bende oldu ekto olmama ragmen.

Her insan farklı yerlerden hızlı veya yavaş kilo verir. Şöyle düşün;kardio ya başladın önce yüzün zayıfladı sonra bacagın vs vs buralardan hızlı hızlı verdıkce zamanla dıger bolgelere de gelicektir. Tabi uzun vadede çalışma yaparsan... Başarılar ;)

5 ayda güzel bir beslenme programıyla cardio çalışması yapsaydınız. Daha iyi yol alabilirdiniz. Beslenme programınızı düzenleyin ve cardio yapın. Yağlar sadece karın çalışmakla gitmez. Karın çalışmak sıkılaşmanıza yardımcı olur. Yağları yakmanız için cardio yapmalısınız

hocam güzel beslenmelere baktım ama hangisinin benim yararına bilmiyorum bildiginiz varmi beslenme programı kimi yogurt tuketin kimi yulaf ezmesi vs sabahlari 3 4 yumurta vs 6 öğunlük bi program cikardilar anlamadim

Back
Yukarı