Tek eksiğim...

Sağol Karabash, aslına bakarsan çok stres yapmıyorum. Hayat devam ediyor ve nefes aldığın her anı dolu dolu yaşamak lazım. Hernekadar en yüksek puanlı bölümleri istesemde sakin ve ağır adımlarla hedefe varmaya çalışıyorum. Bu yüzden ÖSS bitincede bu sınava girmiş miyim girmemiş miyim farkına varmıycam(umarım...).

walla yurt dışına gideceğim için bi daha össye girip barajı geçecem o kadar .........zaman sorunum yok gibi ama .....dur bakalım hedefime nasıl ulaşacam......aaahhhh jay ahhh neden bu kadar karizmatik oldun yaaaaaaaa :D sana özendik girdik bi yola

Konuya ortadan dalacağım.
Farklı salonlarda çalışmak kası şaşırtmak açısından da son derece faydalı. Özellikle makina çalışmalarındaki küçük farklar kası farklı şekilde vurmaya imkan sağlıyor. Her salon değiştirdiğimde kendimde değişiklik gördüm ve farklı bir kas ağrısı çektim.
peki neden devamlı solan değiştiriyosunuz devamlı farkılı bir ortama ayak uydurmak zor olmuyomu

Konuya ortadan dalacağım.
Farklı salonlarda çalışmak kası şaşırtmak açısından da son derece faydalı. Özellikle makina çalışmalarındaki küçük farklar kası farklı şekilde vurmaya imkan sağlıyor. Her salon değiştirdiğimde kendimde değişiklik gördüm ve farklı bir kas ağrısı çektim.

çok ince bi ayrıntı bu benim gibi sanırım bi çok insanın aklına gelmez sanırım.farklı aletler ve farklı uyarılar bana gerçekten ilginç geldi.bundan sonra salon değiştirdiğim zaman ki bu aralar yeni salona yazılcam buna dikkat edicem.saygılarımla

1 sene öncede yağlarım sorundu şimdide sorun, böyle adamların(benim gibi bulk dolaşan) kaderimi bu:D
Ama artık okul bittiği için, her sabah kalk, tıraş ol, 8 saat okulda geçir, eve yorgun gel derdi yok. Kendimi Vg'ye adamaya karar verdim 6-7 seneliğine:D Bugün İstanbul'un en güzel salonlarından birine(benim gördüklerim arasından) hocalık için görüşmeye gideceğim. Biraz daha yağsız olsaydım fena olmazdı hani:D

tek eksiğim diyemiycem ama en büyük eksiğim göğüsle koltuk altının bitiştiği yerin zayıf olmsı ne yapıyosam göğüsün yanlarını açamdım yahu,ama bu sene üstünde çok durcam bu eksiğimin..umarım bunu hallederim ve sıradaki eksiğimi yazarım buraya :)

tek eksiğim diyemiycem ama en büyük eksiğim göğüsle koltuk altının bitiştiği yerin zayıf olmsı ne yapıyosam göğüsün yanlarını açamdım yahu,ama bu sene üstünde çok durcam bu eksiğimin..umarım bunu hallederim ve sıradaki eksiğimi yazarım buraya :)

Bundan sonra öyle bir eksiğinde olmayacak;)

tek eksiğim evime 30 ,bilemedin 50 metrede bi spor salonu :D spor salonuma yürümekten nefret ediyorum :( evime yakın olsa vaktimi daha verimli kullanabilirdim.

Back
Yukarı