Tecrubeli Arkadaşlar Bakabilirmi Beslenme...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba Arkadaşlar Haftada Pazartesi Çarşamba Cuma Günleri Salonda calışmaktayız.
benım bir sorum olacaktı;
Her akşam yatmak üstü 1 Bardak Süt 1 Adet muz yiyordum fakat yumurta ve bal gibi bişeyler okudum.

Bana Yatmak üstü Bir Tarif verebilecek olan varmı ?

Merhaba,

Yatarken yarım yağlı veya yağsız 250-500 milim süt içebilirsin yada aynı şekilde yoğurt yiyebilirsin.
Yada 200 gram lıght peynir veya 100 gr lor peyniri yiyebilirsin.
Bir tarif olarak karışımdan bahsediyorsan bence bu şekilde beslenip yatmak daha makul olanı.
Ama arkadaşlar daha iyi önerilerde bulunabilirler.

İyi günler,

Son düzenleme:
Merhaba,

Yatarken yarım yağlı veya yağsız 250-500 milim süt içebilirsin yada aynı şekilde yoğurt yiyebilirsin.
Yada 200 gram lıght peynir veya 100 gr lor peyniri yiyebilirsin.
Bir tarif olarak karışımdan bahsediyorsan bence bu şekilde beslenip yatmak daha makul olanı.
Ama arkadaşlar daha iyi önerilerde bulunabilirler.

İyi günler,

Teşekkürler
Hocam her konuda bir yumurta davası gördüm , kafam karışmadı değil bu arada 3. ayımdayım

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.
Konu kilitleme sebepleri;

Kurallar Madde-11'e aykırı başlık açmak.

Madde 11-Kişiye özel başlık açamazsınız, başlıklarda kişiye özel mesaj yazamazsınız.(Ör: "şu üyeler cevaplasın" ya da "sadece prof.lar baksın") Bu gibi durumlarda ilgili kişiye özel mesaj (PM) göndermelisiniz. Bu kurala uymayan mesajlar silinecek ve üye uyarı alacaktır.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı