tecrübeli sporcular bakarmısınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar 4 aydır düzenli olarak fitness yapıyorum arada aksatma oluyor ama genelde aksatmam.Fakat herşey güzel kol kası göğüs sırt omuz cıkıyor fakat .bakıyorumda karın kasım hiç yok ve düzenli olarak mekiikte cekiyorum mekik aletinde 70 kg ile 50 şerden 5 set yapıyorum ama hala yok.hafif yağ var ama cok az yağni .Göğüslerle birlkte göbekte cıkmaya başladı o yüzdende karın kası cıkmıyorum göbeğin yağ yapmasını nasıl önlüyebilirim

Sen buraya profesyonel sporcuları çagırmışsın ama kusura bakma cevap basit. DİYET :) (ya beslenmende ya antrenmanda hata var.kol göğüs çıktı diyorsun.o zaman adres beslenme :) )

Şu baklava sevdası bitmeyecek milletimizde ama yine de söyleyeyim. Karın kasları gelişimi dediklerinizle yapılır ancak görünürlük istiyorsanız üzerindeki yağları da yakmanız gerekir.

Bkz. Ketojen, HIIT

kardeşim 70lbs olmasın o :D 70kg karın hareketine göre baya yüksek bi kg arkadaşlarında dediği gibi yağ oranını azaltman gerek.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.
Konu kilitleme sebepleri;

Kurallar Madde-11'e aykırı başlık açmak.

Madde 11-Kişiye özel başlık açamazsınız, başlıklarda kişiye özel mesaj yazamazsınız.(Ör: "sadece xxxx cevaplasın" ya da "sadece prof.lar baksın") Bu gibi durumlarda ilgili kişiye özel mesaj (PM) göndermelisiniz. Bu kurala uymayan mesajlar silinecek ve üye uyarı alacaktır.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı