Tecrübeli abilerim veya kardeşlerim bakabilir mi ?

Öncelikle selamun aleyküm birkaç sorum olacak sizde sırasıyla cevaplarsanız çok mutlu olurum çünkü cevaplarını çok arıyorum
1.sinden başlayayım şimdi bundan 2 veya 2.5 ay öncesine kadar ben 85 86 kiloydum ve çok göbekliydim ve şişmandım bir azimle koşu yapmaya başladım sabah 15 akşam 15 km koşu yapıyordum ve 2 - 2.5 ay gibi bi süreçle 74.2 gibi bir kiloya düştüm ancak hala yağlıyım hala göbekliyim amacım benim yağ yakmaktı neden böyle oldu birisi anlatabilirmi çünkü bu kiloyla çok iyi vücut yapanlar gördüm yağ yakmam için ne yapmam lazım
2.si ise şuan spora salonuna gidiyorum ve ilk ayım şuan 1 hafta daha dolmadı hocalarım bana 1 gün kardiyo 1 gün ağırlık yap dediler sizce bu yeterli midir yoksa benim başka program yapmam doğru mudur

NOT : BOYUM 1.81
KİLOM : 74.1
YAŞIM : 15

Bilinçsizce yağ yakmaya çalışmak işte böyle sonuç doğuruyor. Yağdan çok kaslarını eriterek istenilen sonuca gelinmiyor hatta daha çirkin bir görüntü oluşabilir. Koşu hakkında tam bilgim yok ama günde 30 kilometre fazla gibi geldi. Yapacağın şey basit güzel bir beslenme programı ile günlük kalorini ve makrolarını tamamlayarak sağlıklı beslenerek salonda ağırlık çalışmak ve haftanın 2 günü antreman sonraları kardiyo yapmak. Eğer haftada 2 gün diyorsan bu yeni başlayan birisi için bile az en az 3 gün gitmeni tavsiye ederim. Pazartesi , çarşamba, cuma gidip pazartesi ve cuma antremandan sonra kardiyo yapabilirsin.

Günde 30km koşu mu?
Bir yanlışın vardır kardeşim ya da hepten abartmışsın yürüyerek 3 saat eder 30 km koşu eğer arada koşu falan filan desek min 2,2-5 saat ediyor bilinçsiz kas kaybı yaşamıssın skinny fat olmuşsun.
Clean bulk girip kaybettiğin kasları geri alman lazım vucudunda o şekilde toparlanacaktır ardından düzgün bi şekilde yaza doğru definasyona girip vucudunu düzene sokacaksın

yanlışım yok eskiden internetde geziyodum ve birinin bu şekilde zayıfladığını görmüştüm ve ihtiyacım vardı çok şişmadım sabah 1 saat akşam 1 saat koşu yapıyomuş bende yaptım sonra ne kadar mesafe ettiğini telefondan hesapladım 15 km ye denk geldi bazı günlerde tabi 14 km gibi küsüratlar çıkabiliyodu[DOUBLEPOST=1480235066][/DOUBLEPOST]Bu arada direk definasyon yapamam dimi

Dostum vücut geliştirme ve ağırlık antrenmanı için doğru bi yaşta değilsin. Bukadar uzun yıkıcı egzersizler kasını yakar ister istemez o normaldir. Fakat kötü besleniyor doğru miktarda yağ ve Protein almıyorsan vücudun sarkar gittikçe. Karbonhidratı düşük miktarlara çek doğru sağlıklı yağları ve Proteinleri alarak beslen. Bak yağların nekadar güzel gidecek. Spor salonuna yazılmana gerek yok. Top oyna güzel bi yaşındasın bol bol aktivitelerde bulun

Back
Yukarı