Tecil Problemi

Selam arkadaşlar aöf 1. sınıfta iki kere 2.sınıfta 2 kere 3.sınıfta 2 kere kalmayı başarmış bir insanım.Askerlik tecil işlemi 31 ekım 2007'ye kadar 3 sınıfımı bu sene 2. okuyacam ama askerlik tecil işlemi iptal olurmu.araştırdım 1 sene daha kalırsam iptal oluyormuş.ama benim içimde yersiz bir sıkıntı var sanki hemen alacaklarmış gibi.bana yardımcı olun arkadaşlar daha vucutgeliştirmede ilerleyecem :lol: askere hemen almazlar değilmi?tecilimin iptal olması için bir olanak yok.ama komutanşlar uyuz olup iptal edebilirmi.Ve ya Allah tarafından doğru yola geceyım dıye bir şey olurmu.kafam cıok karışık su unv bır bıtıreyım valla tek hayalım iyi çalışmalar

3. sinifta 2 kere kaldigini,sonra da 3. sinifi ikinci kez okuycam demissin.burda bir terslik var.tecillin dolmadan kimse seni alamaz.ancak gitmek istersen basvurursun o zaman durum müsaitse seni alirlar.ama tecillin dolmadan kimse seni alamaz korkma.

bende acık öğreim öğrencisiyim 2 yıl uzatma hakkın var diye biliyorum sonra öğrenci haklarını kesiyolar.okula dewam edebiliosun ama tecil öğrenci indirimi gibi şeylerden yararlanamıyosun.

bende 1.sınıfı temizgeçtim 2.de bisene kaldım bakalım nolcak

NEFELIS dedi:
bende acık öğreim öğrencisiyim 2 yıl uzatma hakkın var diye biliyorum sonra öğrenci haklarını kesiyolar.okula dewam edebiliosun ama tecil öğrenci indirimi gibi şeylerden yararlanamıyosun.

bende 1.sınıfı temizgeçtim 2.de bisene kaldım bakalım nolcak

yok 3.sınıfta yanlış yazdım 2 kere okuyorum heyacandan.önümdeki 06-07 sezonu 2.kere okuyacam inş bişeyolmaz.herkeze iyi akşamlar

Back
Yukarı